2777
2789
عنوان

کیک تولدم یادم بدین 😁😁

103 بازدید | 25 پست

سلام دوستان یه دستور کیک تولد امتحان شده یادم بدین برای فردا میخوام درست کنم 

در ضمن کیک پز دارم فقط 

نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو پودر کیک اماده بگیر راحت و ساده :)) واسه خامه روش هم از خامه صبحانه و شکلات ابشده با هم میکس کن ...

نه اونقدر ساده 

تا حلا چند بار درست کردم 

ولی از جاهای مختلف دستورش رو برداشتم 

برو پودر کیک اماده بگیر راحت و ساده :)) واسه خامه روش هم از خامه صبحانه و شکلات ابشده با هم میکس کن ...

اره ولی باید ماهر باشه تو درست کردنش تو اینترنت فوت فنش رو یاد بگیر نکته هارو تو کیک پزی هم بدون هم بدون 🤗

اره ولی باید ماهر باشه تو درست کردنش تو اینترنت فوت فنش رو یاد بگیر نکته هارو تو کیک پزی هم بدون هم ...

میگم که تاحالا چند بار درست کردم ولی دستورش ندارم ☹

۴ تا تخم مرغ

۱ چهارم لیوان اب جوش

۱چهارم لیوان روغن

۱ لیوان شکر

۱ و نیم لیوان ارد

وانیل

بگینگ پودر ۱ ق م

تخم مرغ شکر و وانیل رو ۸ دقیقه هم بزن روغن و اب رو اضافه کن بعداز ۱ دقیقه هم زدن ارد و بکینگ پودر رو اضافه کن

راهنمایی کن گلم مخصوص خامه کشی هس یا نه 

پودر کیک شکلاتی میگیری کیک خیس میشه درست کرد کیک ساده میشه که روش خامه بزنی تزیینات کنی کیک میوه ای هم میشه توش گردو موز اینا بریزی خیلی خوشمزه میشه 

۴ تا تخم مرغ ۱ چهارم لیوان اب جوش ۱چهارم لیوان روغن ۱ لیوان شکر ۱ و نیم لیوان ارد وانیل بگینگ ...

ممنونم 

پس میشه خامه کشی کنم 

پودر کیک شکلاتی میگیری کیک خیس میشه درست کرد کیک ساده میشه که روش خامه بزنی تزیینات کنی کیک میوه ای ...

مرسی عزیزم 

ولی برای خامه کشی منظورم بود 

میگم که تاحالا چند بار درست کردم ولی دستورش ندارم ☹

دستور نمی‌خواد که راحت بزنی طرز تهیه کیک برای تولد انواعش رو میگه شکلاتی بینش عالیه طرز تهیه رو مو به مو میگه🤭⁦

سرآشپز پاپیون رو دان کن اونجا بهتر نشون میدن