2777
2789
عنوان

برفک دهان نوزاد کمک

3030 بازدید | 15 پست

سلام دوستان پسرم 3 ماهشه دهانش برفک زد سینه خودم هم گرفت و میسوخت, نیستاتین دادم به پسرم سینه خودم هم زدم اما 4 تا قطره تموم کردم ولی خوب میشه تا قطع کردم دوباره برگشته سینه خودم هم همینطوره

کسی تجربه داره کمکم کنه

پسر منم اینجور بود جوش شیرین رو با اب جوش قاطی کردم با گوش پاک کن زدم رو برفک هاش خوب شد ... تو نت سرج کن میاد. .  بعد پستونک و شیشه نده  .شاید ب اون حساسیت داره ... اینکه واسه اونکی پسرم ک خوب نمیشد بردم دکتر یه قطره داد ابی رنگ بود زدم فوری خوب شد اما اسمش یادم نیس ولی دیگه نیستامین نزن چون زیاد استفاده کردی...اگه شبشه با پستونک میدی عوض کن شاید ب اون مارک حساسیت دازه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

4 ماهگی دخترم.روزی 3 بار 6 قطره موقع خواب میریختم تو دهنش ولپاش.

باید همه وسایلاشو روزی چندبار ضد عفونی کنی .دختر منم 3 بار گرفت ولی بار اخر خودش بدون دارو خوب شد.

باید سیستم ایمنیش قوی بشه.

کانال فروشگاهی ترافل در ایتا و سروش و روبینو @traffel    کیک و شیرینی سالم   ..درصورت درخواست حتی برای بچه هایی که آلرژی به پروتئین گاوی دارند.

باید حواست باشه 10 روز سر ساعت بهش دارو بدی خودتم استفاده کنی .خوب میشه ان شاء الله.

موقع خواب خیلی بهتره چون قورت نمیده تو فضای دهنش پخش میشه.

کانال فروشگاهی ترافل در ایتا و سروش و روبینو @traffel    کیک و شیرینی سالم   ..درصورت درخواست حتی برای بچه هایی که آلرژی به پروتئین گاوی دارند.

یه چیز الوده اطرافش هست بچه داداشمم همین جور بود .ملافه ها رو تمیز بشور دستشو میزاره دهنش تمیز باشه .خب بعضی بچه ها حساس ترن دختر منم دو بار اینجوری شده 

خدای من به خاطر همه چیزهای خوبی که بهم دادی شکر ،شکر ،شکر.دوستت دارم خدا ،همیشه بامن باش.