2777
2789

دیشب خونه مادرشوهرم بودیم یه تولد هم قرار شد واسه پسر خواهر شوهرم بگیریم 

شوهرم وسط مهمونی پاشد رفت یه کیک خرید این مدلی ، یعنی به قصد تولد نرفته بودیم که از قبل بتونم پسرمو توجیه کنم 

قرار بود شام بخوریم بعدش بهش شیرینی تر بدم چون به شدت بدغذاست نذاشتم قبل شام شیرینی بخوره ،  دو تا شیرینی بعد شام بهش دادم خورد 

که دیگه شوهرم رفت کیک هم خرید 

پسر من کیک رو زمانی دید که خواستیم بذاریمش یخچال

دیگه چسبید به کیکه ول نمی‌کرد ده پونزده بار رفت و اومد جلوی اون همه مهمون هی میگفت پس کی کیک میخوریم قراره امشب کیک بخوریم چرا کیک نمی‌خوریم سوال هاش پایان نداشت روی ریپیت بود

حالا بیست نفر آدم نشسته بودن چهار پنج تا بچه هم بودن فقط پسر من این مدلی میکرد 

قبلاً اینطوری نبود یه بچه توی مهد خیلی سر کیک تولد نخورده بازی در میاورد چشماش کیک رو میدید دیگه هیچی نمی‌شناخت مامانش دستاشو باید می‌گرفت نره سمت کیک وگرنه عین زامبی انگار هیچ صدایی رو نمیشنوه و قابل کنترل نیست به کیک حمله میکرد با دست کیک رو میخورد ، حس میکنم انگار از اون یاد گرفته حالا پسر من حمله نمیکرد ولی هی توی مخم بود کیک کیک میکرد 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

چند سالشه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالشه

پنج سال و نیمشه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

چندساله اش؟ 

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

وای من یبار دخترم ۴ ساالش بود

حالا من عاشق شلیلم همیشه تابستون داریم

خونه مادرشوهرم شلیل دید

بلند میگفت مامان این چیه🫤

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
دو تا بزن دهنش تا ادب بشه

الان این راهکاره؟ یه توسری خور بار بیاره ؟ دهه شصت که نیست 

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

پنج سال و نیمشه

خب کوچولوعه 

براش شرط بذار جایی میرید فقط ۱ خوراکی میتونه بخوره

دو تا بزن دهنش تا ادب بشه

بازم چرت و پرت گویی به قصد جلب توجه :)

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

پنج سال و نیمشه

چه توقعی داری، خوب کیک تولد همیشه نیست، ذوق کیک داشته، 

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

اصلا تو ذوقش نزن اون یه بچس کع خوراکی مورد علاقشو دیده همین

میگم نکنه من محدودیت براش ایجاد کردم این مدلی شده ؟ هیچ خوراکی ای رو اجازه نداره قبل از غذا بخوره