2777
2789
عنوان

نمیدونم کیو انتخاب کنم😭 از تهدیداش میترسم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 3290 بازدید | 252 پست
اگه میتونستم با خانوادم مطرح کنم خوب میشد اما نمیتونم چون حرف زدن با جنس مخالف خیلی بده تو خانواده م ...

عزیزم کلا بزار کنار این کارو،من به شما ایراد نمی‌گیرم ولی سنتون که بیشتر بشه پشیمون میشید،و البته که درس بخونو اجازه بده اون کسی که برات حرمت قائل و برای همراهی و زندگی میخوادت پیشقدم بشه،انشالا

خدایا شکرت💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترس برادر مرگه😏 داداشتو بفرس سر وقتش یا ازش شکایت کن عکس و این چیزا بهش نده بیرونم نرو 

داداشم خیلی غیرتیه اگه بفهمه باهاش حرف زدم خیلی بد نیشه برام

یا میره یه بلایی سره اون میاره

عزیزم کلا بزار کنار این کارو،من به شما ایراد نمی‌گیرم ولی سنتون که بیشتر بشه پشیمون میشید،و البته که ...

مرسی ازتون که راهنمایی کردین درست میگین🌺

به نظدم هنوز خیلی جا داری گلم کیسات همشون ی مشکلاتی داشتن تهش باز

جا که دارم 

اما اینا فعلا کیس های منن منم نهایت تا دوسال دیگه بگم نه یا صبر کنم اما کسایی که سه چهارسال منتظر موندن دوسالم منتظر میمونن

شما به نظرت کدوم بهتره

به فکر درسم هستم اما تو خانواده و فامیل ما جوری نیست که دختر دیر عروسی کنه همه توی همین سن و سال عرو ...

بابا  ۱۸ کوچکی که،

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
بالاخره یه کاریش بکن بدتر نشه باید بپیچونیش

از همه جا بلاکش کردم

راستش یه شهر دیگن

گفته میخواد بیاد تهران

میگفت وای از روزی که بیام تهران و این چیزا 

ادم کنه ایه

اینم بگم وضع مالیمون خوبه

بابام شغلش خوبه

داداشمم کار میکنه

مامانمم قبلا شاغل بود اما مریض شد نتونست کار کنه

منم زبانم خوبه میخوام تدریس کنم

از همه جا بلاکش کردم راستش یه شهر دیگن گفته میخواد بیاد تهران میگفت وای از روزی که بیام تهران و ا ...

عزیزم شما چون خونواده ت حمایتت نمی کنن و بقولت داداشت سختگیره می ترسی ولی مراقب باش این حس عدم امنیت بدتر تو دام نندازدت. حالا داداشت که بیشعوره تو رو ترسونده جرات نمی کنی باهاش درد دل کنی ولی باز با اون دعوات شه بهتره تا پسره کاری دستت بده. خیلیا بخاطر همین ترسا آتو دادن به پسرا و اوضاع بدتر شده خلاصه مراقب باش

عزیزم شما چون خونواده ت حمایتت نمی کنن و بقولت داداشت سختگیره می ترسی ولی مراقب باش این حس عدم امنیت ...

آره داداشم خیلی ترسوندتم انقد که داداشم سختگیره بابام نیست

همش سعی میکنه منو خواهر برادرمو چک کنه 

مخصوصا الانکه سرمون همش تو گوشیه

اون موقع که باید حواسش میبود نبود

گذاشتن من تل نصب کنم بدبختیام شروع شد

وا به داداشت چه. فوقش میزنه تو هم بزن.

اخه چون بابام همش سرکاره و مامانمم مریضه

احساس مسئولیت میکنه مثلا

کاش به زدن ختم بشه میترسم آبروم تو فامیل بره آخه

خودشم با دخترعممه همه چیو میزاره کف دست اون

دخترعمم و عمم هم که زدن رو دست bbc انقد که خبر میبرن اینور اونور علاوه بر فامیل مادری آبرومم تو فامیل پدریم میره

چون خیلی دهن بین و کوتاه فکرن فامیل پدریم