2777
2789
عنوان

نمیدونم کیو انتخاب کنم😭 از تهدیداش میترسم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 3290 بازدید | 252 پست
فدات عزیزم😘😍ممنون از راهنماییت❤ به بابای پسره زنگ زد اونم پسره رو تو جمع تا میخورده زده توی تاپ ...

ی تاپیکت صدام کن که بیام

زندگی وقتی اونی میشه که ما میخوایم  که خودمون بسازیمش😇نه اینکه منتظر باشیم واسمون بسازن😊زندگیتوخودت بساز...امکان داره کسی دیگه بسازه اونی نباشه که تو میخوای😉
ی تاپیکت صدام کن که بیام

توی تاپیکت

زندگی وقتی اونی میشه که ما میخوایم  که خودمون بسازیمش😇نه اینکه منتظر باشیم واسمون بسازن😊زندگیتوخودت بساز...امکان داره کسی دیگه بسازه اونی نباشه که تو میخوای😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم هیچکدوم بدرد نمیخورن  ازدواجه فامیلی هم کلا دورشو خط بکش چون خریت محضه

مرسی از نظرت گلم

چرا ازدواج فامیلی بده؟ حتی اگه شزایطش خوب باشه؟

اونی که تهدید میکنه رو به پدرو برادرت بگو حتما هیچ جوره ازش نترس منم ی مدت پسر عمم تهدیدم میکرد  ...

گفتم عزیزم داداشم زنگ زد به باباش باباشم جلوهمه تا میخورده زدتش.

تو تاپیک بعدیم هست

مرسی از اینکه خونوی و نظر دادی❤

همه گزینه ها افتضاح بودن

از تهدید اون پسره هم نترس حرف مفت میزنه

بنظرم دوس داری زودتر ازدواج کنی ولی باور کن هیچ کدوم بدرد نمیخوره

لطفا درس بخون و قرار نیست توام مثل فامیل زود شوهر کنی

هدفت پیشرفت باشه

همه گزینه ها افتضاح بودن از تهدید اون پسره هم نترس حرف مفت میزنه بنظرم دوس داری زودتر ازدواج کنی و ...

مرسی عزیزدلم از نظرت🌹  نه دوس ندارم تا اونکه خوبه نیاد دوس ندارم ازدواج کنم چشم مرسی❤

@لاکچریم     @ناز_خاتون_بانو     @مهرآبانم     @twinkelgirl ...

خوندم شرایط خواستگاراتو عزیزم . به نظر من اگه قضیه جدی شد رو پسر عموتون که طلبه هست بیشتر فکر کن . بقیه شون شرایط خودشون یا خانوادگیشون خیلی جالب نبود و خانواده خیلی روی اخلاق طرف مقابل تاثیر داره 

خوندم شرایط خواستگاراتو عزیزم . به نظر من اگه قضیه جدی شد رو پسر عموتون که طلبه هست بیشتر فکر کن . ب ...

مرسی از نظرت عزیزدلم چشم درست میگین ممنون که وقت گذاشتین لطف کردین😘💖