2777
2789

سلام خانوما😍

من تازه واردم اما خیلی وقته که خواننده خاموشم و چندتاییتونو میشناسم

میخوام کمکم کنین چون واقعا آیندم رو هواست نمیدونم چیکار کنم

یه اطلاعات کوچیک درمورد خودم میدم و گزینه هایی که وجود دارن لطفا کمکم کنین نمیتونم با خواهرم یا مادرم درمیون بزارم 

من اسمم مَهروعه ۲ تا داداش دارم یه آبجی 

خودم بچه دومم و یه داداش بزرگتر و یه داداش و آبجی کوچیکتر از خودم دارم

درسم و چهرم خوبه برای همین خیلی پیش اومده که ازم خوششون اومده 

الان موندم بین سه چهارتا پسر که هرکدومشون یه حُسن و یه بدی هایی دارن و موندم کدومشون خوبن برام

از یه طرفم یکیشون خیلی تهدیدم کرده که اگه باهاش نباشم چیکار میکنه حتی الانم دستام میلرزه فک میکنم بهش😭

الان تو پست های بعدی اون پسرایی که هستن و شرایطاشونو میگم لطفا کمک کنین دوستاتونم تگ کنین مشاوره بدین بهم اینم بگم که ۱۸ سالمه😶

بگو عزیزم

لایکمم کن😊

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همشونو رد کن هنوز زوده برای ازدواج ، اونی هم که تهدید می کنه شما راه تهدید رو باز گذاشتی و بهش اجازه تهدید دادی و جالب اینه که واکنشی که این ادم می خواستهدهم به تهدیدش نشون دادی... 

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 

عزیزم اصلا نترس و این گزینه که با تهدید میخوادت رو ندیده بزار کنار و حتما با خانواده ت مطرح کن،البته که بهتره فعلا فکر درست باشی و اصلا خودت و درگیر این مسائل نکنی

خدایا شکرت💖

اولین گزینه که پسرخالمه همبازی بچگیامه 

پسر بدی نیست اما من همیشه جای برادرم میدونستمش

ظاهرش معمولی رو به پایینه

وضع مالیشونم خوبه درسشو ول کرده مغازه زدن تو مغازه کار میکنه

جلوی نوه های مادریم بهم درخواست داد باهم باشیم اما من به بدترین خالت ممکن گفتم نه نامه نوشته بود برام و یه انگشتر بدل هم گرفته بود بهش پسشون دادم اونم از حرص و ناراحتیش جلو همه نامه خودشو ریز ریز کرد ولی بازم از نگاهاش میفهمم ولکن نیست خالم و شوهرخالمم خیلی دویم دارن از بچگی منو عروسشون میدونستن اما من دوسش ندارم واقعا

😑😑😑😑😑 چرا به فکر درس وداتشگاه نیستی؟؟

به فکر درسم هستم اما تو خانواده و فامیل ما جوری نیست که دختر دیر عروسی کنه همه توی همین سن و سال عروسی کردن

منم از سه چهارسال پیش خواستگار داشتم تا الان

ببخشید من اولین تایپیکمه یکم گیج میزنم 

دومین گزینه یکی از فامیلای دورمونه

۵ سال ازم بزرگتره

وضع مالیشون خوبه

اما پدر و مادرش خیلی باهم اختلاف دارن اونم به خاطر دعواهای توی خونشون یه سری اخلاقای خاصی داره یجوریه

همونیه که تهدیدم میکنه

۴ ساله دنبالمه من یه دختربچه ۱۴ ساله بودم هی پیام میداد زنگ میزد جواب نمیدادم

یه وقتایی خریت میکردم از کارایی که با دوستام تو مدرسه میکنیم (ینی با دوس پسراشون قرار میزارن و منم میرم) بهش گفتم یه بهونه جور شد براش که بتونه باهام حرف بزنه

هرموقع جوابشو نمیدادم میگفت اسکرین شات دارم برای مامانت میفرستم منم از ترسم جواب میدادم 

بچه بودم میترسیدم به مامانم بگم

یکم که بزرگتر شدم تونستم تو روش وایسم بلاکش کردم از جاهای دیگه پیام میداد

کلی چرت و پرت که من به خاطر تو دعوایی شدم دعوا میکنم و این حرفا

یا عکسای عاشقونه و گیف های بوس کردن اینا میفرستاد😑

منم جوابشو نمیدادم تا پارسال پیام داد گفت دوستم نزدیک خونتون زندگی میکنه به اون میگم تعقیبت کنه از اون موقع من از خونه تنها پامو بیرون نزاشتم

یا هی تهدیدم میکنه که وای از روزی که بزنه به سرم و این حرفا

منو تهدید میکنه میگه با جن ها در ارتباطم میگم بیان پیشت نامه بیارن برات

بخدا بعضی شبا از ترس میلرزیدم و گریه میکردم

آخه آدمی که عاشقه اینکارو میکته😭