2777
2789
عنوان

دیشب رفتم سر گوشی شوهرم

367 بازدید | 25 پست

اولا جدیدا اینستا نصب کرده دوما از وقتی نصب کرده رمز گوشیش عوض کرده سوما تا حالا خیانت ازش ندیدم ولی دیدم یه دختر بهش گفت خوبی اینهم نوشت بله همین .... تو نظر سنجی یکی از این زنهای ج ... هم شرکت کرده بود اولش یکم به شوخی به روش اوردم بعدش ول کردم گفتم روش تو روم باز نشه عادی ش براش ... حالا به نظرتون چی جوری رفتار کنم که ادامه نده... البته فکر نکنم خیانت کن هبچ وقت  

منم میرم شبا . بعد از این که زنه اومده محل کارم حساس شدم ولی چیزی ندیدم ازش

از اول بگم بعد بیا بازخواست بکن از 1399.11.28 اینکاربری دست منه وقتی خواستی بری کارگاه بازی اینو ببین دیگه زر اضافی نزن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم همه چی از همین اینستای کوفتی شروع میشه. ریشه بیشترخیانت ها همینه. بگو من بهت اطمینان دارما ولی بیا جفتمون اینستا نداشته باشیم وپاک کنیم. بگو دوس ندارم شوهرم اینستا داشته باشه واین حرفا

من یه کاکتوسم توشهربادکنک ها🌵🙃🎈
چرا اومده بود محل کارت؟

یکی از بیمارا بود گفت مواظب همسرت باش .. منشیتون خرابه / با شوهرم دعوا کردم قسم داد نه . گفت موبایتو بده دوربین نصب میکنم ببین

از اول بگم بعد بیا بازخواست بکن از 1399.11.28 اینکاربری دست منه وقتی خواستی بری کارگاه بازی اینو ببین دیگه زر اضافی نزن
یعنی همون خانمی که پیغام داده اومده محل کارت؟

نه خیر . یکی از بیمار ها رفته بود پیش همسرم . منشیش را دیده بهش نزدیک میشه اومد به من گفت که منشیتون بده