2777
2789
عنوان

بارداریه خدا خواسته

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 60 پست
كاش خدا هم برا من بخواد ديگه كم اوردم كاش خدا نجاتم بده از انتظارو نا اميدي

چله زیارت عاشورا ، چله سوره حشر و یاسین انجام بدین البته نماز رکن اصلی هست. قبل اتمام چله ان شاالله باردار میشید

خدا خیلی بزرگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیت بیشتر استرس میده اقدام باشید و بسپارید ب خدا

همکاری نمیکنه شوهرم جدی نمیگیره مثلا میگم چند روز اقدام باید باشه میگه نه حال ندارم با ۱ روزم میشه نمیدونم چی بگم حس میکنم زیاد جدی نگرفته ۳۵ سالمه میگه وقت هست اخه دوستام تو ۴۰ سالگی باردار شدن اونارو دیده 

چطور فهمیدی بارداری؟منم یه بچه ده ماهه دارم...۶ماه اززایمانم گذشت پریود شدم هنوز نشدم میترسم

جانِ دِلَم آرامِشِ روحَم تُویی•♥️•😘😍❤️واسه حل شدن مشکلات خودم وخودت صلوات🙏🏽❤
دکتر خوب پیدا کنید اگر صلاح دونست داروکمکی هم میده زودتر نتیجه میگیرید

هییییی جااانم.شما سه قلو دارین😍😍😍من میمیرم از ذوقم سه قلو میبینم.حدا حفظشون کنهههه😍😍😍

گل عمر من و شما..دو سه روزی میکنه بقا ...چرا میخوری غم چرا؟غمو رهااا کن😊
دکتر خوب پیدا کنید اگر صلاح دونست داروکمکی هم میده زودتر نتیجه میگیرید

آره همین کارو میکنم به دکتر میگم میخام زود نتیجه بگیرم اگه این‌ماه باردار نباشم ماه بعد حتما میرم‌پیشش سونو هم انجام میدم که روز اقدامم مشخص بشه.لطفا تو نمازاتون من دعا کنن❤❤

چطور فهمیدی بارداری؟منم یه بچه ده ماهه دارم...۶ماه اززایمانم گذشت پریود شدم هنوز نشدم میترسم

رفته بودم دکتر برام ایودی بزاره دوماه پشت سره هم پریود شدم منظم شهریور ماه سه روز از پری میگزشت رفتم دکترم گفت برا احتیاط برو یه ازمایش بده بیا جوابشو نیم ساعته دادن فهمیدم باردارم 

الهی من قربون این دختر خوشگلا بشم😘😘😘😘 عزیزم میدونم واقعا سخته امثال من با یه بچه بریدیم دیگه ام ...

خدانکنه عزیزم سلامت باشید همه جا خدا براتون حفظ کنه نینیتونو

همکاری نمیکنه شوهرم جدی نمیگیره مثلا میگم چند روز اقدام باید باشه میگه نه حال ندارم با ۱ روزم میشه ن ...

هنوز بچه نداری

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.