سلام خانوما کسی هست عینمن بارداریه خدا خواسته داشته باشه من یه دختر ۵ ساله دارم و یه دختر ده ماهه والان ۷ ماهه باردارمخیلی شرایط سختی دارم تروخدا اگه کسی شرایط منو داشته بیاد یکم قوت قلب بده ازلحاظ جسمی خیلی داغونم و کمکیم ندارم
یعنی بگم بهتون که زندایی من ۱۲ ساله منتظره یه خبره خوشه و خیلیم درمان کرده ای وی اف کرده چندبار جواب ندا ه این بار اخری یکماه قبل اینکه بفهمم باردارم مادرم گفت که داییم اینا قراره ای وی اف انجام بدنو ۳۰ تومن هزینشه انقد ناراحت بودم و منتتظرخبر خوش که ایشالله اینبار بشه که فهمیدم خودم باردارم خدا خودش حکمتش چیه نمیدونم ولی بازم خداروشکر صدهزار مرتبه شکر چه با بچه چه بی بچه حکمتی در کاره ولی کاره ما فقط دعا کردنه ایشالله که تاسال بعد دامن همه اونایی که ندارن سبز بشه
حتما حکمتی هست حتما شما مادر خوبی هستی و خدا به شما ۳ تا بچه ناز داده ❤❤❤خدا حفظشون کنه برای منم دعا ...
ایشالله که دامنت سبز بشه عزیز دلم از ته دلم برات دعا میکنم خدا خیلی مهربونه ناامید نباش من بهم ثابت شده خدای به چه بزرگیو مهربونی داریم ایشالله هر چی به صلاحته بشه 😘😘😘
چه عالی دوتا دختر دسته گل داشتی سومی هم پسر خدا توانشو میده بهت روزیشونم که میاد منم دوتا پسر دارم خیلی دلم دختر میخاد تو اقدامم چند ماهه فعلا که نشدم چله گرفتم
یا رب مکن از لطف پریشان ما را / هر چند که هست جرم و عصیان ما راذات تو غنی بوده و ما محتاجیم / محتاج بغیر خود مگردان ما را . . .
بابا بیکاریا.خودت عشق و حال کن تو این دوره بچه میخوای چکار
تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.
عزیزم عشقو حال لسه دیگه ۳۵ سالمه وقتشه ۱۰ ساله ازدواج کردم میترسم مثل مامان بزرگم زود یائسه بشم ...
انشالله زودتر ب مراد دلت میرسی
تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.