2777
2789

هم بلاتکلیفی هم نمیدونی چیکار کنی کجا باشی دخالتارو تحمل کنی و خیلی چیزای دیگه خسته شدم کلا 🥲

ولی من آدمی نیستم بخوام بزارم کسی دخالت کنه ولی نمیشه کم آوردم حتی دیگه خونوادمم بیششش از حدددد دارن دخالت میکنن

کاربری دو نفره ⭕️ رد نکن امضامو تروخدااااا واسه نیتم دعا می‌کنی 🥲💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثل من ک خانواده ها دخالت کردم و کار من ب جدایی کشید

من از همینش میترسم تو روی همه وایستادم ولی الان کم آوردم حتی یکم پیش با بابام بحثم شد گفتم بسه دیگه خستم کردین کم دخالت کنین 🥲

ی سال نشده آخه

تو بگووده روز 

دوره زمونه خیلی بد شده مادرا ناجور شدن زنااااا ی ایل بهم میریزن باز مردا خوبن ولی زنا خیلی دنبال دخالت و منم منم 

خسته ام از جماعت زنده کش مرده پرست🙂

من از همینش میترسم تو روی همه وایستادم ولی الان کم آوردم حتی یکم پیش با بابام بحثم شد گفتم بسه دیگه ...

17ماه نامزدم بودم این اتفاق افتاد نزار زندگیت داغون بشه من خودم عین مرده متحرم دردش خیلی شدیده

اون بستگی به شخصیت جفتتون داره جلوی دخالت بگیریدوگرنه عقد و عروسی و مجردی نداره

عروسی کنیم راحت میشم از دخالت خونوادم ک ی روز بیرون نرم یا شوهرم نیاد یا همو نبینیم اونجا نرم میگن قهری میخوای آبروی مارو پیش فلانی ببری و فلان کنی دیگه خسته شدم 

بعدشم نمیشه بخدا دهن مردم همیشه بازه دخالت کردناشون هیچ پشت سر آدم ی مشت چرت و پرت میگن ک آدم ب خودش شک می‌کنه 

تو بگووده روز دوره زمونه خیلی بد شده مادرا ناجور شدن زنااااا ی ایل بهم میریزن باز مردا خوبن ولی زنا ...

دقیقااا 

17ماه نامزدم بودم این اتفاق افتاد نزار زندگیت داغون بشه من خودم عین مرده متحرم دردش خیلی شدیده

دیگه دارم کم میارم 🥲