2777
2789
عنوان

مرد وفادار هنوزم وجود داره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 78 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی زن ها بهم احترام بذارن بله آمار مرد خوب هم بالا می‌ره 

این حرف شما رو تا حدودی قبول دارم. ولی ادم بد همه جا وجود داره. وقتی با یک نفر هستی به اون فرد قول تعهد و وفاداری میدی. نباید از بقیه که حتی نمیشناسنت انتظار داشت که خطایی ازشون سر نزنه. من هر دو طرف رو مقصر میدونم ولی فقط طرف مقابلم رو بازخواست میکنم. چون اون به من قول تعهد و وفاداری داده.

استاد تغییر باشیم نه قربانی تقدیر ...
البته من مجردم داشتم با کسی آشنا میشدم جهت نامزدی که مادرش فوت کرد و فکر نمیکنم  دیگه بیان ولی ...

ایشالا با مردی که لایقتونه آشنا میشین

مردا همه وفاداران مگراینکه خلافش ثابت بشه😁😁😁 ولی باور کن پسرا الان برای ازدواج ترسشون بیشتره به ...

بله متاسفانه درسته حرفتون. نمیدونم واقعا علت اصلی چی هست. ولی کلا حس میکنم قبلنا خیلی بهتر بوده رابطه ها. الان بیشتر مثل معامله شده.

بله متاسفانه درسته حرفتون. نمیدونم واقعا علت اصلی چی هست. ولی کلا حس میکنم قبلنا خیلی بهتر بوده رابط ...

بخاطر دنیای مجازیه و بی جنبه بودن انسانها

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بله هست من که از همسرم خیلی راضیم خدا حفظش کنه ناراحتم که چرا تو مجردی انقد فکرای بیخود کردم الان ...

ایشالا که خدا حفشون کنه . بله درسته نباید فکرای منفی کرد. همه جور آدمی تو این دنیا وجود داره. منم امیدوارم یکی مثل خودم سر راهم قرار بگیره. 

ژنتیکشونه

به نظر من آدم وفادار کلا وفادار میمونه. حالا با هرشخصی هم که توی رابطه باشه. چه با کسی باشه که دوسش داره یا حتی با کسی باشه که آزارش میده.

به نظر من آدم وفادار کلا وفادار میمونه. حالا با هرشخصی هم که توی رابطه باشه. چه با کسی باشه که دوسش ...

ما زنها بیشتر اینجوری هستیم

آره در کل خیانت هیچ توجیهی نداره و مستقیما برمیگرده به شخصیت 

هر نفسی ک یک نفس بی گناه را بکشد گویی همه را کشته است . قرآن کریم
بخاطر دنیای مجازیه و بی جنبه بودن انسانها

شایدم بخاطر تربیت و آموزش نادرست   شاید فکر میکنن نباید این چیزای بدیهی رو آموزش بدن و همه اینا رو بلدن. ولی به نظرم لازمه آموزش داده بشه. 

ما زنها بیشتر اینجوری هستیم آره در کل خیانت هیچ توجیهی نداره و مستقیما برمیگرده به شخصیت 

درسته توجیهی نداره. کسی که خیانت میکنه نمیتونه طرف مقابلش رو مقصر بدونه. چون اگه اون رابطه و اون فرد رو نمیخواسته میتونسته اون رابطه رو تمومش کنه و اصلا دلیلی برای خیانت نبوده.

وقتی اصطلاحا دوست دختر هست و همه جوره با مرد کنار میاد. خب مرد چرا ازدواج کنه. مردای زیادی دیدم که ب ...

خخخخ

خب واسه دخترا هم دوست پسر هست

واقعا دمشون گرم که ازدواج نمی کنن ازدواج واسه مقیداس

هر نفسی ک یک نفس بی گناه را بکشد گویی همه را کشته است . قرآن کریم