سلام دوستان من مجردم. ولی چیزایی از اطرافیان شنیدم و دیدم که تا حدودی اعتمادم رو نسبت به آقایون از دست دادم و برای آیندم واقعا میترسم. به نظر شما هنوزم مردای وفادار که چششون فقط دنبال یه نفر باشه هست؟
وقتی زن ها بهم احترام بذارن بله آمار مرد خوب هم بالا میره
این حرف شما رو تا حدودی قبول دارم. ولی ادم بد همه جا وجود داره. وقتی با یک نفر هستی به اون فرد قول تعهد و وفاداری میدی. نباید از بقیه که حتی نمیشناسنت انتظار داشت که خطایی ازشون سر نزنه. من هر دو طرف رو مقصر میدونم ولی فقط طرف مقابلم رو بازخواست میکنم. چون اون به من قول تعهد و وفاداری داده.
بله متاسفانه درسته حرفتون. نمیدونم واقعا علت اصلی چی هست. ولی کلا حس میکنم قبلنا خیلی بهتر بوده رابط ...
بخاطر دنیای مجازیه و بی جنبه بودن انسانها
دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
ما زنها بیشتر اینجوری هستیم آره در کل خیانت هیچ توجیهی نداره و مستقیما برمیگرده به شخصیت
درسته توجیهی نداره. کسی که خیانت میکنه نمیتونه طرف مقابلش رو مقصر بدونه. چون اگه اون رابطه و اون فرد رو نمیخواسته میتونسته اون رابطه رو تمومش کنه و اصلا دلیلی برای خیانت نبوده.