2777
2789
عنوان

نظرتون برام مهمه

142 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها شبتون بخیر

راستش من حدود یک سال و نیمه عقد کردم هربار سرهرچیز ک با نامزدم بحثمون میشه حرف جدایی میزنه امشبم برگشت گف منو ن از مهریه بترسون ن زندان ن طلاق ما دیگ بدرد هم نمیخوریم از این حرفا حالا بگم سرچی امشب بحثمون شد پریروز خیلی بارون میومد خونه ماهم خوابیده بود شب قبلش گفتم موتورت رو بذار اینجا برو سرکار بارون میاد خطرناکه گف باشه شبش بارون میومد این اومد از سرکار موتورو برد منم دلشوره گرفته بودم معدم دردگرفته بود چرا دیر کرد بعد یک ساعتو خودم بهش زنگ زدم گفتم کجایی گف دارم شام میخورم با کمال خونسردی منم بهش گفتم بابا دمت گرم من دلهره دارم ک رسیدی یا ن تو حمومت رو میکنی شامت رو میخوری بعد میزنگی این گذشت عوض اینکه عذر خواهی کنه برمیگرده میگه چرا سرم داد زدی درصورتیکه من اصن دادی نزدم خیلی ناراحتم ک اخرشم امشب برگرده بگه طلاق جالبه بعد اینا ک میخواد خودشو توجیح کنه میگه تو دعوا حلوا پخش نمیکنن بنظرتون چیکار کنم؟ بارها خانوادم گفتن زشته این حرفا حرمت باید نگه دارید بازم انگار ن انگار بنظرتون فردا بزنگم خونشون بگم ب مادرش؟ یا چی😔😔😔

متاسفانه اين عادت توو مغزش ميمونه 

و هربار بعد دعوا تهديدت ميكنه تا بري نازشو بكشي

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

خانواده ها رو قاطی بحثتون نکن بنظر من

زنداداش من یه بار اینکارو کرد و بعدش با هم اوکی شدنا

ولی  بنظرم دیدگاه بقیه رو نسبت به خودت تغییر میدی با اینکار

زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامزدت هنوز ب بلوغ نرسیده بچس

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
متاسفانه اين عادت توو مغزش ميمونه  و هربار بعد دعوا تهديدت ميكنه تا بري نازشو بكشي

بهشم گفتم ارزش قائل بشی برات ارزش قائل میشم واقعا دلم رو میشکنه ینی چی من ک چیزی نگفتم تازه میگه غر میزنی میگم نگرانی رو تو غر محسوب میکنی؟؟ یا میگه خوب باشی باهات خوبم بد باشی هزاران بدم ک چی این حرفا

بهشم گفتم ارزش قائل بشی برات ارزش قائل میشم واقعا دلم رو میشکنه ینی چی من ک چیزی نگفتم تازه میگه غر ...

كلا توو فازه تهديده

تا از سرش نيفته درست نميشه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بهشم گفتم ارزش قائل بشی برات ارزش قائل میشم واقعا دلم رو میشکنه ینی چی من ک چیزی نگفتم تازه میگه غر ...

دوستتنداره 

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..

عزیزم شما الکی گیر میدی بهش 

الان شما عقدی .وظیفت اینکه بشینی خونه پدرت و بفکر جهاز خریدنت و برنامه ریزی  کنی واس عروسیت  حالا کنارشم وقت بزاری واس تفریحتون و یا خریدن کردن دوتایی یا بعضی وقتا بیاد خونتون سری بزنه بهت 

نه اینکه بگی بهش کجا میریچرا دیر اومدی چرا فلان کردی چرا موتور نزاشتی چرا بهم زنگ نزدی .

خوب معلومه نیس میره خونه حودشون یا کار داره 

شما زیادی شلوغش کردی اینجوری اعصاب خودتم داغون میکنی 

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
خب شما میگی چیکار کنم دلم خیلی شکسته مگه چی گفتم بهش

حق صد در صد باشماس 

ولی بنظر من رگ خوابشو بدست بیار ، اونجور که دوس داره رفتار کن تا یکم بگذره اخلاقاتون دست هم بیاد، شاید الان گرفتاره یکم کج خلقه ولی باید بفهمی کلا اینجوریه یا الان تو  یه دوره خاص اینجوریه 

اگه تو این دوره نامزدی مشاوره ازدواج هم میرفتین که خیلی خوب بود

زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰
عزیزم شما الکی گیر میدی بهش  الان شما عقدی .وظیفت اینکه بشینی خونه پدرت و بفکر جهاز خریدنت و ب ...

رابطه ما خیلی خیلی نزدیکه ینی من روزی دوبار ی بار زنگ نزنم بهش میگه ازم ناراحتی یاچته زنگ نزدی اونم میزنگه ها من نمیدونم چرا این حرفو میزنه علتش چیه واقعا من اصن گیر نمیدم اونم میگه هرکاری میکنی بهم بگو من و نامزدم رسما عین ن و شوهر ها رفتار میکنیم

۲۹ خودم ۲۳ همین چیزای مسخره نمونش ک گفتم خدمتتون واقعا موندم ک کجاشو اشتباه کردم

یا خیلی رفتارش بچه گانس، یا دنبال بهانه، اینو شما باید تشخیص بدین 🤔 تا بتونین تصمیم بگیرین. تو این موردی ک ذکر کردین هم خیلی مردا خوششون نمیاد زیاد پیگیرشون باشی، احساس میکنن آزادی شون زیر سوال رفته. حساسیت و پیگیریتو کم کن یا مثلاً اگر واقعا نگران میشی انقد خودتو عذاب نده ک اذیت شی و به اونم بپری، جای ی ساعت ی ربع بعد زنگ بزن مختصر بپرس کجایی رسیدی عزیزم؟! اوکی خب پس فعلا، خدافظ! سنتون کمه، اشتیاقتون و اختلاف سنیتون یکم مشکل ایجاد می‌کنه برات. کتاب بخون راه میفتی. مردان مریخی زنان ونوسی رو بخون عزیزم. تا جایی ک میشه پای خونواده ها رو هم وسط نکشین بهتره

لبخند بزن، گاه قوسی کوچک میتواند معماری بنایی را نجات دهد..
حق صد در صد باشماس  ولی بنظر من رگ خوابشو بدست بیار ، اونجور که دوس داره رفتار کن تا یکم بگذره ...

میگم ک اخر هرچی حرف طلاق میزنه گفتنش هم زشته بخداحرمت ها شکسته میشه ایشون وقتی اومد خواستگاری ماشین نداشت گف میخرم خرید دو روز بعد فروخت گفتم عیب نداره عید همه رفتن مسافرت من نشسته بودم خونه بازم گفتم ولش گف ۲۰۷ نوشتم ب نام مامانم رف بعد یسال دیروز انصراف داد چون گواهینامه میخواستن گفتم ولش اومدن صحبت عروسی گفتم عروسی نمیخوام بجاش ماشین بخرید لذت ببریم بعد برگشت بهم‌گف چن ماه بعد اینکه بریم سرزندگی میخرم باز هیچی نگفتم ولی واقعا زور داره دیگ این حرف با این همه کوتاهی من دوره عقدم ن گردش خوب رفتم ن تفریح واقعا دلم شکسته خیلی دوس دارم ب مامانش زنگ بزنم گله کنم اونم بگه حق با پسرمه چی خودم داغونتر میشم