2777
2789
عنوان

نظرتون برام مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 21 پست
یا خیلی رفتارش بچه گانس، یا دنبال بهانه، اینو شما باید تشخیص بدین 🤔 تا بتونین تصمیم بگیرین. تو این ...

لابد ۲۲ بهمن ک تعطیله برا من جنجال میخواد ب پا کنه مامانم میگه دیگ بهش زنگ نزن تا اون دنبال تو باشه ن تو زنگم‌ نزد بدرک تو چیزیت کمتر از بقیه نیس 😔😔ولی اخه من چی گفتم

میگم ک اخر هرچی حرف طلاق میزنه گفتنش هم زشته بخداحرمت ها شکسته میشه ایشون وقتی اومد خواستگاری ماشین ...

اشتباع اصلی شما هم اینه از همه چی میگذری به خاطر طرف

خواسته هات رو داشته باش ولی معقول، نه اینکه همه چی بخوای و طرف مقابلو اذیت کنی ولی چیزایی که برات مهمه رو بخواه و صرف نظر هم نکن . فکر نکن در حق طرف مقابلت لطف میکنی و خواسته هات رو کم میکنی 

خودتو کم ارزش میکنی با اینکار . بذار بفهمه برای بدست اوردن تو باید به خودش سختی بده و چیزاییو فراهم کنه. نه اینکه فکر کنه اسون بدست اورده  پس هر وقت خواست ول کنه و مرف طلاق بزنه

مثلا نمیگم همه چیو زورش کنیا ولی مثلا لباس عروس  دوس داری ولی اوضاع اقتصادی خرابه و کروناست باشه جشن نگیرید ولی از کل خواستت نگذر ، ارایشگاه برو لباس بپوش اتلیه برو

فقط دو تا خانواده جمع شین و جشن بزرگ و۴۰۰ نفری نگیره

زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباع اصلی شما هم اینه از همه چی میگذری به خاطر طرف خواسته هات رو داشته باش ولی معقول، نه اینکه هم ...

😭😭😭بنظرت برا این مسئله ک تاپیک زدم چیکار کنم چی بگم منتظر بمونم تا خودش فردا بیاد سراغم یا چی

😭😭😭بنظرت برا این مسئله ک تاپیک زدم چیکار کنم چی بگم منتظر بمونم تا خودش فردا بیاد سراغم یا چی

من نظرم اینه نذار فکر کنه قهری

فردا بزنگ و باهاش حرف بزن و سلام و احوال پرسی

ولی هیچی نپرس از اینکه کجا میره و کجا میاد و....

خودش کم کم اوکی میشه بخواد بیاد پیشت هم خودش میگه

بخواد باهات بیرون بیاد هم همینطور

زندگی همینه عزیزم ، روحیتو سر اینچیزا خراب نکن، آدم ممکنه تو عصبانیت هر چرت و پرتیو بگه

نه به مادر خودت در مورد بحثاتون چیزی بگو نه به مادر اون به هر حال اونم داماده نظر مادرت نباید درموردش عوض شه

ولی مشاوره برید که همو بهتر بشناسین ، مخفیانه هم اینکارو کنین بهتره .کسی نفهمه

الانم موضوع مشاوره رو پیش نکش 

بذار همه چی اروم شه اوکی شه بعد

اخه یکی برگرده از سرتا پات بارت کنه و اخر حرف طلاق بهش میزنگی باز؟؟؟ 

اخه نظر من اینه سر چیزای مسخره شروع شده این دعوا و بله زنگ میزدم چون طرف مقابلمو دوس دارم

منم۲۳ سالمه.۵ ساله ازدواج کردم ، یه بچه۹ ماهه دارم

ولی تو این ۵ سال فهمیدم که دعوا و کش و قوس فقط آدما رو از هم دور میکنه

بازم هر کی نطر خودشو داره🌹🌹

اخه نظر من اینه سر چیزای مسخره شروع شده این دعوا و بله زنگ میزدم چون طرف مقابلمو دوس دارم منم۲۳ سال ...

اره دور میکنه ولی ن ابنکه این همه کوتاه بیای اخرشم اینو بهت بگه هیچ وقت نمیبخشمش از سرشب دارم گریه میکنم😭