2777
2789
عنوان

مادرشوهر نمک نشناس

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهر عروس خودی رو می پرسته ، ما یه عروس داریم زشت ،گند اخلاق ولی چون فامیل مامانمه کلی ساپورت می ...

تو مشکلاتش همون خودی احمق همیشه  دور وایساده غریبه ها میشن رابین هود ولی به چشم نمیان 

کاش جوابشو میدادی همون لحظه میگفتی مگه از من بدی دیدی؟

خیلی خودمو نگه داشتم تو دلم گفتم یکماهه دارم کلفتی میکنم بشور بپز الان جواب بدم کولی بازی در میاره زحمت  هدر میشه بمونه جای مناسبی جوابشو بدم

خیلی خودمو نگه داشتم تو دلم گفتم یکماهه دارم کلفتی میکنم بود بپز الان جواب بدم کولی بازی در میاره زح ...

دیگه جواب ندادی نده در عمل ثابت کن ، همیشه بگو شما فامیلید بون همو بهتر می فهمید ، از قدیم گفتن عروس خاله ایده اله ، عروس عمه تاج سر همه