2777
2789
عنوان

باردارم ولی شوهرم چند روزه میگه بیا جداشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1073 بازدید | 72 پست

اسیر دست خودش کرد یعنی چی؟ رابطت با اون آقا متاهله تا کجا پیش رفته بوده؟؟؟

خب شوهرت نمیدونسته بعد که ماجرارو فهمیده به گفته عامیانه ( ازت دل چرکی شده) شاید دوستت نداره و فقط داره تحملت میکنه مواظب باش بهت خیانت نکنه...انشاالله که زندگیت درست بشه کاش زود بچه دار نمیشدی

سلام😍حدیث هستم🙈🤪 خانوم کوچولوی آقا مسعود🤕🤪 یه دختر شیطون آبان ماهی😬 که از بس حرف میزنه مخ عاقاشو میخوره😅یه دخی درس خون🤓 ولی عاشق آشپزی،کیک پزی و شیرینی پزی😍💪 عاشق خرید کردن و دور زدن توی پاساژ😎✋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اتفاقا همین فردا می‌تونه طلاقش بده اگه مهریه شو بده، جدایی توی بارداری هم ممکنه بنظر من که جدا ش ...

اگر ممکنه چرا برای طلاق دادن آزمایش بارداری ضروریه؟

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

ببخشید ولی زبطش به ایران بودن رو نفهمیدم. مشکل عدم صداقت شما بوده. این قضیه هم از نظر من زن و مرد نداره. من که زنم هم بفهمم یه زمانی شوهرم قبل از من با کسی رابطه داشته و مخفی کرده به هیچ وجه برام قابل بخشش نیست. شما صادق نبودید و الان در حالی که اون مشکل کاملا حل نشده بوده پای یه بچه بیگناه رو هم به این دنیا باز کردید. اشتباه اندر اشتباه..... 

ب جای اینکه ب ایران لعنت بفرستی ب خودت لعنت بفرس.کم غلطی نکردی.کسی مجبور نیست چون توبه کردی بات ازدو ...

زنان علیه زنان نباشیم :)💛🍃

لحنتون خیلی بده و مطمنن قلبشون میشکنه دوست عزیز 

اگ گذشته ایشون با تفکرات شما یکی نیست 

مجبور ب پست گذاشتن نیستین که !!!

هر کسی ممکنه تو زندگیش ی سری اشتباهات کنه 

ولی هیچکس حق نداره با لحن بد تحقیرش کنه 

خدا ک خداس از خیلی چیزا میگذره و میبخشه ...

تیکر تولدشه :)♥️🎂🍃.                                            تو زندگیتون دنبال آدم هاي سیر باشید ! سیر از پول ، سیر از مهموني ، سیر از جنس مخالف ، سیر از خوشي هاي موقت ! ✨🔥آدم هاي گشنه فقط به روحتون آسیب میزنن - دختر و پسر هم نداره -🔪🍃
زنان علیه زنان نباشیم :)💛🍃 لحنتون خیلی بده و مطمنن قلبشون میشکنه دوست عزیز  اگ گذشته ایشون ...

بله گذشته گذشته است..تا زمانی ب کسی ربط نداره ک ب دروغ وار زندگی کسی نشه.. ولی فک میکنم ب شوهرش خیلی هم مربوطه.توبه اش واس خودشه..ولی شوهرش مجبور نیست نادیده بگیرش

بله گذشته گذشته است..تا زمانی ب کسی ربط نداره ک ب دروغ وار زندگی کسی نشه.. ولی فک میکنم ب شوهرش خیلی ...

وقتی قبل از عقد قضیه رو ب شوهرش گفته و اونم با فهمیدن داستان قبول کرده ک ازدواج کنن 

پس الان خیلی خودخواهی محضه ک بخاد ب روش بیاره 

تیکر تولدشه :)♥️🎂🍃.                                            تو زندگیتون دنبال آدم هاي سیر باشید ! سیر از پول ، سیر از مهموني ، سیر از جنس مخالف ، سیر از خوشي هاي موقت ! ✨🔥آدم هاي گشنه فقط به روحتون آسیب میزنن - دختر و پسر هم نداره -🔪🍃
وقتی قبل از عقد قضیه رو ب شوهرش گفته و اونم با فهمیدن داستان قبول کرده ک ازدواج کنن  پس الان خ ...

من نظرم اینه ک چون وارد زندگی شخص متاهل شده  باید اون خانوم رو راضی کنه تا خدا ببخشش .حق الناس بوده..ی جوری بعدشم خودشو چسبونده ب این شوهرش و ب اصرار نذاشته کات کنه.. کسی چ میدونه شاید ب بهانه خودکشی و خیلی چیزای دیه..عزیزم بهتره واس کسایی ک ب همجنس خودشون رحم نمیکنن و با مرد متاهل واسه کنکور و درس رابطه میزنن..دل نسوزونی

عزیزم ببخشید سوال میپرسم . یعنی چجوری ازش اتاق خواستی؟ میشه یکم توضیح بدی ؟ کاریت نداشت؟ 

اون ب ظاهر مرد رییس دفتر نماینده مجلس بود که من بدبخت یه روز با یه دنیا ارزو رفتم پیشش ازش فقط یه جا خواستم که بتونم توش درس بخونم چون خونمون کلا یه اتاق بود که ۴ نفره باهم زندگیم میکردیم.من و خواهر و برادرم و مادرم.کاش پام میشکست و کاش هیچ وقت اصلا نمیخواستم دانشگاه برم

عزیزم بچسب به زندگیت و به شوهرت ثابت کن ک دوسش داری و اقعا....بهش محبت کن ولی نه جوری ک زده بشه...هم ...

من همیشه مذهبی بودم و هستم شدیدا همسرمم تاحد زیادی میشه گفت مذهبیه.ولی اون میگه من همیشه پاک زندگی کردم که یه همسر پاک نصیبم بشه اما اینطور شد.ممنون واقعا از حرفایی که زدید خیلی بهش نیاز داشتم.من خیلی از خدا کمک خواستم و بخاطر اشتباهاتم توبه کردم.کاش خدا بخاطر این بچه یکم ارامش نصیبم کنه