2777
2789

۱۷شهریور پریود شدم

ی ماه باشگاه رفتم از ۱۲ مهر

و البته دوماه نامرد کردم تحریک جنسی داشتیم اما دخولو...نبوده

چیکار کنم‌پریودشم

دمنوش زعفرون خوردم

هیچی ب هیچی

الان شرایطشو ندارم برم دکتر یهویی امپولی چیزی بده پریود بشم چون این هفته خریده بله برونه هفته بعد بله برونه هفته بعدش عقده و نمیشه ک یهویی تو این اوضاع ی پریود شدید رو تجربه کنم

خواهرانه مادرانه کمکم کنید

تو یه معجزه ای برای ی نفر🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ربطی به آمپول داره جانم 

باید بری پیش دکتر زنان چک بشی شاید لازم باشه آزمایش خون و حتی سونوگرافی بدی تا مشکلت مشخص بشه همون اول که آمپول نمیده

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  

دمنوش پونه کوهی خوبه...با دمنوش سبزی جعفری.

دم کن با نبات وقتی گرمه بخور

ولی نمیدونم برای شما اثر داره یا نه

اگر صدرصد میخاهی پریود شی

برو دکتر برات امپول پروژسترون مینویسه .اونو بزنی دو سه روز بعدش پریود میشی

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

اول ازمایش بارداری بده 

بعد سونو شکم ( احتمال کیست هست ) 

بعد با جوابشون برو دکتر زنان 

اگر دکتر تو مطبش دستگاه سونو داره که نمیخواد بیرون سونو بری 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
چه ربطی به آمپول داره جانم باید بری پیش دکتر زنان چک بشی شاید لازم باشه آزمایش خون و حتی سونوگرافی ب ...

همون اول اول میفرستن سونو بعد بهم امپول میدن تجربشو دارم اخه

تو یه معجزه ای برای ی نفر🙂