2777
2789
عنوان

باردارم ولی شوهرم چند روزه میگه بیا جداشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1073 بازدید | 72 پست
ببخشید دونه دونه نمیتونم جواب همتونو بدم.ممنونم که حداقل به حرفام گوش دادید.منم ی روزی خیلی پاک بودم ...

برات دعا میکنم فقط همین از دستم برمیاد امیدوارم دلت به آرامش برسه❤️

از صمیم قلب از همدردیتون ممنونم.متاسفانه من خیلی به همسرم گفتم بریم پیش مشاور قبول نمیکرد.الان خودش ...

نگاه کنید دو حالت وجود داره یک حالت که همسرتون شمارو کلا دوست نداره

یک حالت هم شمارو دوست داره از بیاد آوردن اون داستان بهم می‌ریزه 

احتمالا حالت دومه پس  همسر شما به روانپزشک نیاز داره نه مشاور

کدوم شهر هستید؟

آقا هستم ، رویای من اینه : دنیای بی کینه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقد طولانیه که نمیتونم تعریف کنم فقط بدونید اون مث شیطان تو وجودم رخنه کرد و یه حسی رو در من به وجو ...

احساس میکنم بدجوری گول خوردی . همینکه توبه کردی خودش عالیه . از خدا بخواه کمکت کنه و مهر تو و بچه رو تو دل همسرت بندازه . منم باردار بودم سر مسایل مالی باهمسرم تا مرز طلاقم پیش رفتیم از بچه های کوچیکم دور بودم یه مدت تا حدی که بچم منو نمیشناخت بعدش که منو دید . درکت میکنم خیلی عذاب کشیدم ولی اون مدت همش دلم با خدا بود و با خوندن قرآن مخصوصا سوره یاسین حالم خوب میشد و ذکر میگفتم . یهو همه چی درست شد و خداروشکر الان باهم خوبیم. توم تا میتونی برو سمت خدا و بگو هرجور خودت صلاح میدونی درستش کن. انشااله مشکلت حل بشه تا قبل زایمان . منم  دو ماه به زایمان مشکلم حل شد 

احساس میکنم بدجوری گول خوردی . همینکه توبه کردی خودش عالیه . از خدا بخواه کمکت کنه و مهر تو و بچه رو ...

ممنونم عزیزم.منم امیدم به خدا و دعاهایی که میخونمه.ان شالله خدا به هممون رحم کنه

نگاه کنید دو حالت وجود داره یک حالت که همسرتون شمارو کلا دوست نداره یک حالت هم شمارو دوست داره از ب ...

هیچ وقت نتونستم باور کنم که دوستم نداره حتی الان که به این حرف اصرار داره.بهش میگم پس چرا ی مدت خوب بودی میگه نقش بازی میکردم میگم اگه راست میگی پس الانم نقش بازی کن . ولی در کل بهش حق میدم که این مسایل اذیتش کنه اما فک میکنم بیشتر مواقعی که باهاش دعوام میشده ازم بدش میومده

هیچ وقت نتونستم باور کنم که دوستم نداره حتی الان که به این حرف اصرار داره.بهش میگم پس چرا ی مدت خوب ...

من حس میکنم میشه این زندگی رو حفظ کرد باهاش صمیمانه در دل شب صحبت کن مگه نه اینکه قبلا همدیگر دوست داشتید پس راحت میتونید صحبت کنید بهش بگید خدا همه بنده های خطا کارشو میبخشه من هم توبه کردم منو هم بخشیده توهم ببخش توکلتوندبه خدا باشه 

باور کنید اگه از ته دل با خدا صحبت کنید اگه از خدا بخواهید زندگیتون حفظ کنه می‌کنه 

به هرکه بخواهد بی حساب می بخشد

من حس میکنم میشه این زندگی رو حفظ کرد باهاش صمیمانه در دل شب صحبت کن مگه نه اینکه قبلا همدیگر دوست د ...

تابحال خیلی این حرفا رو بهش زدم و فکر میکنم بی تاثیرم نبوده .فقط مشکل اینه که بخاطر ضربه های روحی زیادی که جفتمون تو زندگیمون از بچگی خوردیم هم عصبی هستیم هم اعتمادبه نفسمون پایینه.ینی من تا یکم بهم بیتوجهی میکرد عصبی میشدم و بد برخورد میکردم و طوری شده که اون میگه کل زندگیمون دعوا کردیم.اگر بتونم این موردمو درست کنم و بدون این که تو خودم بریزم که یهو منفجر بشم همه چیزو با ارامش حل کنم به امید خدا میتونم زندگیمو حفظ کنم تا خاطرات بد کمرنگ شه.از شما هم بخاطر امیدی ک بهم دادین ممنونم

خدا عوضش رو بهتون بده 😊

تابحال خیلی این حرفا رو بهش زدم و فکر میکنم بی تاثیرم نبوده .فقط مشکل اینه که بخاطر ضربه های ر ...

منم براتون دعا میکنم پروردگار مهربان به لطف خودش آرامش و رنگ زیبایی رو به شما و همسرتون برگردونه پیروز باشید🌺🌺

که اگه باردار بود ثابت بشه پدرش همین شوهره بوده فردا نزنه زیرش

واااا چه مسخره من فکر کردم نمی تونه طلاق بده تو بارداری نگو قانون همه جا فکر کرده که یوقت به ضرر مرد نباشه

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
واااا چه مسخره من فکر کردم نمی تونه طلاق بده تو بارداری نگو قانون همه جا فکر کرده که یوقت به ضرر مرد ...

ولی تا اونجایی که من میدونم تا قبل از بدنیا اومدن بچه نمیشه 

ولی تا اونجایی که من میدونم تا قبل از بدنیا اومدن بچه نمیشه 

منم همین فکر رو میکنم

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان