2777
2789
عنوان

باردارم ولی شوهرم چند روزه میگه بیا جداشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1073 بازدید | 72 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش اصرار نمی کردی 

اگه میخواستت خودش میومد دنبالت و میگفت گذشته، گذشته

ولی اینطوری اگه واقعا دوستم داشته باشه توی هر بحثی این موضوع رو مطرح میکنه

برو مشاور عزیزم

ان شاءالله درست شه

مثل مویت حرف مردم را رها کن پشت گوش...
فعلا تا زایمان نکنی نمی تونه طلاقت بده بعدشم خدا بزرگه ولی وقتی دیدی ازت خوشش نمیاد نباید با بفکر ای ...

نه اتفاقا همین فردا می‌تونه طلاقش بده اگه مهریه شو بده، جدایی توی بارداری هم ممکنه

بنظر من که جدا شو، تمام

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕

عزیزم بچسب به زندگیت و به شوهرت ثابت کن ک دوسش داری و اقعا....بهش محبت کن ولی نه جوری ک زده بشه...همیشه احترامش نگه دار...صبور باش...زیاد جر و بحث نکن باهاش...حسابی بخودت برس سعی کن اروم باشی خانم و باشخصیت...مطمعن باش عاشقت میشه....فقط همیشه متین و باوقار و درست رفتار کن عجولانه تصمیم نگیر....باید خیلی حواست ب کارات و حتی حرفات باشه...

شوهرت یا خودت مذهبی هست؟؟؟

استارتر نمی‌دونم چی بگم ان شاالله اون چیزی ک ب صلاحته اتفاق بیفته برات صلوات فرستادم🌹

و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...

همه چیو بسپار دست ژمان ی مقدارم مطیع و مظلوم تر باش تا ببینی چی میشه، درسته تو گذشتت بوده ولی مشخصه هر از گاهی یادش میاد و بهم میریزه و این نشانه دوس داشتنه

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️

خانم من کاملا درکت میکنم واصلا هم قضاوت نمیکنم اگه یک روز پرده های غیب کنار بره خیلی از ماها اوضاع بدتری داریم 

شما همسرت متقاعد کن به یک روان درمان خوب مراجعه کنید البته قبلش خودتون خیلی تحقیق کنید چون باید آدم متخصصی باشه که میتونن با هیپنوتیزم و برخی تکنیک‌ها 

کمک کنن به فراموشی این داستان 

انشالله مشکل شما هم حل بشه سعی کن رابطه معنوی و دینی رو عمیق تر کنی توکل کن به خدا و اولیاش 

برای حفظ زندگیت تا لحظه آخر تلاش کن منم از صمیم قلب دعات میکنم خدا کمکت کنه 

آقا هستم ، رویای من اینه : دنیای بی کینه 

بهش بگو حداقل یکم آدم باش ک ینفر بخاطرت عوض شده و از باتلاق گذشته اش اومده بیرون...

ی ذره لیاقت داشته باش ک تونستی زندگی یکی رو قشنگ کنی 

اگه خبر نداشت از اول و تازه میفهمید ، حق داشت !

ولی نه اینکه از اول باهاش روراست باشی و بد بخاد چوب صادقتتو بهت بزنه !؟

چه خودخواه ..

تیکر تولدشه :)♥️🎂🍃.                                            تو زندگیتون دنبال آدم هاي سیر باشید ! سیر از پول ، سیر از مهموني ، سیر از جنس مخالف ، سیر از خوشي هاي موقت ! ✨🔥آدم هاي گشنه فقط به روحتون آسیب میزنن - دختر و پسر هم نداره -🔪🍃

بچه ها هرکی پستمو خوند ی صلوات مهمونم کنه تو دوراهی گیر کردیم...ان شاالله خدا بهترینا رو برام رقم بزنه.شمام هرچی از خدا میخاین بهتون بده🙏🙏 هرکی صلوات فرستاد لایک کنه 

و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...