2777
2789
خب گفته. که داخلی.. آیا بنظرتون تلگرام. واتاپ يا اینستا داخلی‌ان..  میتونی بری روبیکا يا آپارا ...

اولش نمیدونستم کلن دگ استفاده نکردم ازش برنامه رو اپ کردم ی گیگشم موند 

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون.. این مارکا تو اکالا یا دیجی هست؟ 

من همسرم از قشم یا چابهار میاره. تهران دیدم خیلی گرون بود. ولی واقعا ارزش دارن دیدمون نسبت به چای عوض شده.

تو غرفه باسلامم،کد تخفیف ارسال رایگان گذاشتم8zxbhtkqe6

خوبه.. بقیشو برو آپارات فیلم دان کن.. 

نگا نمیکنم  شما چ فیلمی میبینین؟؟!

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️
من همسرم از قشم یا چابهار میاره. تهران دیدم خیلی گرون بود. ولی واقعا ارزش دارن دیدمون نسبت به چای عو ...

آهان.. که اینطور.. خب پس نگردم دنبالش.. البته همین دوغزال نسبت به کیفیتش بنظرم. گرونه.. من با کلی گشتن 70 یا 80 خریدم.. 

نگا نمیکنم  شما چ فیلمی میبینین؟؟!

من اگه نت مفت گیرم بیاد واسه دخترم و البته کلا خودمو شوهرم انیمیشن دان میکنم😁😅.. اگه نه هرچی گیرم بیاد.. آموزشی.. آرایشی.. هرچی.. این سریالای روزم تو روبیکا میزاره. که ببینی.. 

من عاشق قورباغه شدم.. خیلی باحاله.. 

من اگه نت مفت گیرم بیاد واسه دخترم و البته کلا خودمو شوهرم انیمیشن دان میکنم😁😅.. اگه نه هرچی گیرم ...

منم کلی برنامه کودک دارم واسه دخترم😂ولی بزور گوشیو میدم دستش

آهان.. که اینطور.. خب پس نگردم دنبالش.. البته همین دوغزال نسبت به کیفیتش بنظرم. گرونه.. من با کلی گش ...

دیدم تو دیجی دارجیلینگ این بسته بندیاش نیست که ما میخریم🤨ایرانی نیست

چند ماه پیش از چابهار خریده بود ۲۰۰ کیلویی، بسته بندی پلاستیکی تلقی طلایی داره

تو غرفه باسلامم،کد تخفیف ارسال رایگان گذاشتم8zxbhtkqe6