2777
2789
عنوان

قبولی پزشکی با سهمیه خیلی عجیبهههههههههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 2024 بازدید | 173 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انگار الان پرستارا ازاد نمیخونن یا پرستارا با سهمیه قبول نمیشن کل پروسه درمان زیر نظر پزشکه کارای پر ...

من پرستارم هزاران بار بدون اجازه ی پزشک دارو زدم و فقط زنگ زدم گفتم فردا بیا اوردر کن.متاسفانه پزشکامون خیلی خیلی بیسوادن🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

من پرستارم هزاران بار بدون اجازه ی پزشک دارو زدم و فقط زنگ زدم گفتم فردا بیا اوردر کن.متاسفانه پزشکا ...

عزیزم همه رو جمع نبند 

حرفه من مامایی👩🏻‍⚕️  خدایا مرسی بابت همسر خوبی💎 که بهم دادی 
عزیزم همه رو جمع نبند 

والا اونایی که من دیدم اکثرا بیسوادن🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️تقریبا کل روزم در کنار پزشکاست.پزشکای باسواد واقعا کم شده خیلی کم.طرف انترنه فردا پس فردا طرحش شروع میشه بعد هیچی بلد نیست به همین ساعت قسم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

وای دیگع دراین حدم نیست بابا سهمیه ای ها باهم رقابت میکنن مثلا کسی که 70هزار منطقه3شده تو سهمیه شده ده هزار درواقع بین جمعیت سهمیه ای ها شده ده هزار نه در کل

از درون آشفته و ظاهر چو کوهی استوار💔
والا اونایی که من دیدم اکثرا بیسوادن🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️تقریبا کل روزم در کنار پزشکاست.پزشکای باسواد واقع ...

خب منم گفتم همه اینجوری نیستن 

من شوهرم رینگ استریت شد انقدر درسش خوب بود و اگاه بود که قبول شد و الانم که رزیدنت واقعا متوجه میشم که چقدر  اطلاعاتش خوبه 

حرفه من مامایی👩🏻‍⚕️  خدایا مرسی بابت همسر خوبی💎 که بهم دادی 
من پرستارم هزاران بار بدون اجازه ی پزشک دارو زدم و فقط زنگ زدم گفتم فردا بیا اوردر کن.متاسفانه پزشکا ...

بله تو هر قشری هستن ادمایی که تبحرشون کمه و مردم از پزشک انتظار خدا بودن دارن و این که خب میدونین اگه مشکلی پیش بیاد یه وقت خدای نکرده خیلی براتون بد میشه؟

جوانه میزنم به روی زخم برتنم/فقط به حکم بودنم که من زنم،زنم،زنم🍃🍃🍃
خب منم گفتم همه اینجوری نیستن  من شوهرم رینگ استریت شدیم انقدر درسش خوب بود و اگاه بود که قبول ...

اصلا این پزشکایی که باسوادن حرف میزنن مشخص میکنن خودشون رو عزیزم.خوشحالم که همسرت از پزشکای باسواده😊من بیشتر مدنظرم پزشکای با سهمیه بود که بازم خودشون رو از دور مشخص میکنن که اصلا سواد درست و حسابی ندارن

حالا میگم شاید اون کارنامه اشتباه بوده باشه  واقعا چقدر تاثیر داره ؟

قطعا ساختگی بوده وگرنه 70هزار نمیشه 700.....عقلتونو کار بندازید هر چی دیدید باور نکنید!! بازم 700فکر نکنم پزشکی دولتی بیاره!