2777
2789
عنوان

قبولی پزشکی با سهمیه خیلی عجیبهههههههههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 2024 بازدید | 173 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایی😑دلم سوخت آخرش چی شد؟ تونست کاری کنه

نه بابا باباش بیچاره مرد و زنده شد تا اینو از اون حال دربیاره فرستادش مترجمی آزاد ترمای اول نمیخوند مشروط میشد تا کم کم از سرش افتاد

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

اووووووفففففف لعنت بهشون لعنت بهشون لعنت بهشون  خیلی درد داره واقعا  کاش میشد همه از ایر ...

دوستم یه روز کامل گریه کرد چون پدر و مادرش فرهنگی بودن و پارتی نداشتن و مجبور شد یه جایی بره که اصلا خوب نیس

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙
از قبولیشون بگیر تا پاس کردن واحد ها و استخدام و طرح و ....... به نفعشونه  خوشبحالشون ....

نگو خوشبحالشون

بگو حرومشون!!!! 

چون واقعا مال حرومه

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
اره میدونم چی میگی بخاطر همینه که به بچه ها تاکید میکنم پیش هر مشاوری میرید اول رتبش بدون سهمیه بپر ...

من فرزانگان ته بودم بهترین مشاور 😏 برامون آوردن ببخشیدا ولی هییییچ غلطی نکرد بعد وقتی جاهای دیگ میگفتیم مشاوره ما همه رو ماست مالی میکنه از بس ازش تعریف شده بود هیچکی باور نمی‌کرد! مشاورا همه پولکی آن و دنبال پول و پانسیون آموزشگاه شونو و......

🧚🏻‍♀️
من خودم هميشه پيش دكترهاي قديمي مي رم الان نصف دكترها يا سهميه شدن يا پرديس درس خوندن

عزیزم به هرحال وقتی فارغ التحصیل شده یعنی درسارو تونسته پاس کنه و این که رتبه ی پردیس نهایت 500 تا فرق داره خیلی نیست فرقش بعد هم پزشکای قدیمی زیاد اپدیت نیستن و مزیت پزشکای جوون شناختن داروهای جدیده و همونطور که میدونیم داروها هر چقدر جدیدتر میشن عوارضشون کمتر میشه

جوانه میزنم به روی زخم برتنم/فقط به حکم بودنم که من زنم،زنم،زنم🍃🍃🍃
دوستم یه روز کامل گریه کرد چون پدر و مادرش فرهنگی بودن و پارتی نداشتن و مجبور شد یه جایی بره که اصلا ...

خیلی سخته بخدا خیلییییی

من الان حالم جوری شد که تنفر پیدا کردم نسبت به درس و دانشگاه.... 

ولی باید سر کنیم راه دیگه ای نیست متاسفانه تو این مملکت لعنتی خراب شده 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بدارید بیاین توسیستم درمان بعد متوجه میشین که تعداد پزشک های بیسواد ازباسوادخیلی بیشتره واگه پرستارو ...

انگار الان پرستارا ازاد نمیخونن یا پرستارا با سهمیه قبول نمیشن کل پروسه درمان زیر نظر پزشکه کارای پرستار رو پزشک هم میتونه بکنه اما بدون اجازه پزشک پرستار امپول هم نمیتونه بزنه

جوانه میزنم به روی زخم برتنم/فقط به حکم بودنم که من زنم،زنم،زنم🍃🍃🍃