2777
2789
عنوان

قبولی پزشکی با سهمیه خیلی عجیبهههههههههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 2024 بازدید | 173 پست
رتبه هاشون خَيلي تفاوت داره تا چند سال اول هم سر همون كلاس ها نمي شينن مثلا پرديس دانشگاه شيراز تو ك ...

عشقم من خودم شیراز هستم چی داری میگی

پردیسا توی کلاس خودمون میشینن

بعدم کی گفته رتبه ها خیلی تفاوت داره؟ آخرین قبولی ورودی ما روزانه ۳۰۰ و پردیس ۶۰۰ منطقه ۱ بود

نمیدونم اینا رو از کجا درمیاری

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
بله تو هر قشری هستن ادمایی که تبحرشون کمه و مردم از پزشک انتظار خدا بودن دارن و این که خب میدونین اگ ...

بله عزیزم.من همیشه سعی میکنم اگر کاری رو انجام میدم با علم و آگاهی انجامش بدم،در شرایطی که جون مریض واقعا در خطر باشه،رزیدنتامون همیشه میگن متاسفانه اساتیدمون چیزی بهمون یاد نمیدن ولی واقعا سرپرستارمون در حیطه ی picuخیلی تجربه کاری دارن که همه رزیدنتا به حرفش گوش میدن من تا حالا متوجه خطایی نشدم از ایشون.خوشبختانه سرپرستارمون مارو همیشه به چالش میکشونه که بی سواد نباشیم،شکر خدا تا الان مشکلی برام پیش نیومده،چون کاری که انجام دادم طبق تحلیل درست بوده.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم.من همیشه سعی میکنم اگر کاری رو انجام میدم با علم و آگاهی انجامش بدم،در شرایطی که جون مریض ...

خداروشکر.موفق باشی عزیزم

جوانه میزنم به روی زخم برتنم/فقط به حکم بودنم که من زنم،زنم،زنم🍃🍃🍃
عشقم من خودم شیراز هستم چی داری میگی پردیسا توی کلاس خودمون میشینن بعدم کی گفته رتبه ها خیلی تفاوت ...

من دوستم رتبه سي هزار بود و رفت كيش و بعد شيراز الان هم تو كلينيك در تهران مشغول به كاره مي خواي اسمشو بهت بگم 

نظرات بقيه با شما ممكنه متفاوت باشه احتياجي نيست دعوا كني 

من دوستم رتبه سي هزار بود و رفت كيش و بعد شيراز الان هم تو كلينيك در تهران مشغول به كاره مي خواي اسم ...

اون واسه ۱۰ سال پیش بود نه الان

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
وای دیگع دراین حدم نیست بابا سهمیه ای ها باهم رقابت میکنن مثلا کسی که 70هزار منطقه3شده تو سهمیه شده ...

نه اصلا اینطور نیست امسال یکی با 25 درصد ده هزلر منطقه2 بود شد 560 بین سهمیه ای ها

نه اصلا اینطور نیست امسال یکی با 25 درصد ده هزلر منطقه2 بود شد 560 بین سهمیه ای ها

خوب عزیزم منم همینو میگم دیگه،میگم اون رتبه کمتره بین سهمیه ای هاس فقط نه در کل

از درون آشفته و ظاهر چو کوهی استوار💔