بچه ها برا عروسی دوستم ی جا تخفیف گذاشته بود ک میکاپ و شینیون 890 قبلش 200 بیانه گرفتن من جوگیر شدم سریع واریز کردم بعد رفتم فرداش یکم تحقیق کردم کامنتا رو خوندم دیدم نوشته پول مژه جدا میگیرن...منم شرایط مالیم خوب نی...گفتم پول مژه چقده گف 300 تا 600..گفتم اگه خودم بیارم چی گف نه نمیشه...منم گفتم پولمو پس بدید دقت کنید ی روز گذشته بود...یهو سلیطه بازی دراورد که برنمیگردونیم و این حرفا..خیلی بد صحبت کرد اخرشم گف نهایت میتونی مژه نذاری...منم فک کردم مژه نذارم ولی از اونور حس میکنم لج میکنه میگه اینکه مژه نمیخاد زیاد مایه نذارم و برینم تو صورتم هم پولم بره هم زشت شم...حالا بنظرتون تسلیم شم برم یا اینکه قید 200 رو بزنم و بهش بگم نمیام و پولمو بده اگ ندادی میرم شکایت میکنم...نهایتشم نداد دیگ قیدشو بزنم و برم ی جا بهتره...پس فردا عروسیه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉دختری با اصالت بختیاری😍 خیییییییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉
فک نکنم درست انجام بده باز کامنتاشو نگا کردم میگفتن کارش خوب نیست
اگه کارش خوب نیست پس نرو چرا بری خرابتم کنه
اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉دختری با اصالت بختیاری😍 خیییییییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉
به نظرمن با بحثی که بینتون پیش اومده و تعریفی که مشتریاش دریارش کردن قید ۲۰۰ تومنو بزن برو جای دیگه
«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
این اخلاقی ک نشون داده اصلا من بودم رغبت نمیکردم برم لابد بری تو قیافه اس باهات
ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
چرا نمیذار مژه خودت بیاری البته اگه بخواد مژه دونه ای بذاره ریسه ۱۰ ۱۵ تومنه چسبشه که گرون اون چس مثقال چه خبره ۳۰۰ الی ۶۰۰ تو که میخوای ۲۰۰ بگذری ۱۰۰ تومن بذار رو ۲۰۰ بگو مژه ۳۰۰ تورنتو بذار بگو نمیتونم بیشتر هز این هزینه کنم البته اگه میگی کارش خوب نیست اون بحثش جداست ولی خوب با این قیمت سخو بتونی جای رو پیدا بکنی