2777
2789

بچه ها یه مدته بعضی وسایلای خونه گم و گور میشه.هر چی گشتم پیدا نشد که نشد.مثلا ماشین کنترلی بچم رو میز بود تو پذیرایی.صبح ک پاشدیم دیدم ماشین هست کنترلش نیست.اول فکر کردم بچم برداشته ولی هر جایی ک فکرشو کنید گشتم نبود.و چیزایی ازین قبیل....دیشب به ذهنم رسید نکنه خونه جن داره تو رو خدا راهکاری دارید بگید.من بیشتر اوقات اسپند دود میدم ۴ قل میخونم نمیدونم چجوری بفهمم

برا منم بعضی وسیله ها گم میشن اما تاحالا به جن فکر نکردم چون هم خونه قبلی وسیله ها گم میشدن هم تو این خونه جدیدمون

اگر انسانها همدیگر را درک کنند ، قاضی ها باید شغل دیگری برای خود انتخاب کننننند...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا منم بعضی وسیله ها گم میشن اما تاحالا به جن فکر نکردم چون هم خونه قبلی وسیله ها گم میشدن هم تو ای ...

میگن جن برمیداره مخصوصا اگه طلسمی درکار باشه.مثلا کلید گم میشه پیدا میشه ولی یه چیزای بزرگ که جلو چشمته گم میشه و پیدا نمیشه انگار آب شده رفته زمین.خونمونم کسی نمیاد

اذان باد صبا رو فعال کردم روزی ۴ بار اذان پخش میشه.گاهی زیارت عاشورا میخونم گاهی قران میخونم

ما باغمون یعنی چند بار امتحان کردیما کتری رو گزاشتیم رو اپن اومدیم بیرون ۳ ۴ ساعت بعد برگشتیم کتری تو سینک بود

که تو خداوند رویدادهای محالی💫🌱
اون‌ماشین بدون کنترل به هیچ دردی نمیخوره.انگار برا اذیت کردن اینکارو میکنه😐

حالا خوبه جن خونتون میاد وسایل میبره

بعضیاشون خونو رو سنگ باران میکنن

بزن تو گوگل دعا برای دور کردن جن از خانه،حتما ی چیزی پیدا میشه

جهان حاشیه جذابیست حوالی🎀تو🎀
میگن جن برمیداره مخصوصا اگه طلسمی درکار باشه.مثلا کلید گم میشه پیدا میشه ولی یه چیزای بزرگ که جلو چش ...

اره من مثلا ی چی گم میکنم خیلی دنبالش میگردم پیدا نمیکردم بعد چند ساعت یا ی روز جلو چشم میبینمش

اگر انسانها همدیگر را درک کنند ، قاضی ها باید شغل دیگری برای خود انتخاب کننننند...
ببین بچت کجا انداخته من قاشق هام گم میشد هرچی میگشتم پیدا نمیشد ی روز دیدم دخترم میبره میندازه تو ب ...

تمام سوراخ سمبه های خونه رو گشتم اولین جا هم بخاری بود.اخه چیز کوچیکی نبود ک بشه از چشم قایم کرد