2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی و سزارین؟بیاین زایمان من ببینین چی شد😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1688 بازدید | 102 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی؟ از کجا باید بفهمی؟ پول ک دارم ولی یبار رفتم دکتر معاینه ام کرد گفت چیزیت نیس ک  ...

اره عزیزم دروغم چیه.باید بری معاینه کنن.پیش یک متخصص زنان خوب برو.اگ گفته چیزی نیست حتما نیست شاید خودت حساس شدی

ندانم گرا....
اره عزیزم دروغم چیه.باید بری معاینه کنن.پیش یک متخصص زنان خوب برو.اگ گفته چیزی نیست حتما نیست شاید خ ...

اره دکتر خوب رفتم گفت بخاطر بخیه ها هس تا چن سال طول میکشه برگردی ب حالت اول با این بخیه های ک تو خوردی

الهی بمیرم درکت میکنم خودمم انگار شدم چوب باقله🤣😃شیردهی و بچه داری دیگ توانی برا ادم نمیزاره اونم ...

فدات

خدا همینو برام حفظ کنه واقعا نمیخوام ناشکری کنم ولی فک نکنم دیگ بتونم.چون بارداریمم وحشتنااااک بود.

ندانم گرا....
پیاده روی نمیرفتی؟ میگن خیلی تاثیر داره پیاده روی

چرا بابا از هفت ماهگی شروع کردم قشنگ روزی یک ساعت پیاده روی تا شب قبل بستری پیاده روی داشتم بخدا

وقتی میگم خواهرام منظورم جاریمو خواهرشوهرم هستن.من تک فرزندم
وای منم مث شما دقیقا ۱ونیم شب ک دردم گرفت ساعت دو بدظهر زایمان کردم😓😓😓فک نکنم دیگ بچه بیارم چون ...

من ازبارداری وبچه متنفر شدم واقعا همش میگم.مگه انقدر درد میشه

پندار کوچک تو راهی وپارمیس بزرگترین هدیه خدا به من بودومعمجزه بزرگترش همسرم 💝💝💝
 ببخشید عزیزم شما ک انقد سخت زایمان کردین چرا عوض نکردین سزارین کنین؟

نمیکرد دکترم هر چی التماس کردم گفت هم از پایین بخیه میخوری هم بالا امکان اسیب هم هست نمیدونم چرا دکترم مخالف سزارین بود متخصص خیلی دکتر مشهور وخوبی ولی این دلیل و نفهمیدم 

پندار کوچک تو راهی وپارمیس بزرگترین هدیه خدا به من بودومعمجزه بزرگترش همسرم 💝💝💝
عزیزم خب بچه به اون نازی عاشق شدنم داره دیگه به خودت رفت یا شوهرت

ترکیبی ولی رنگ چشمش به مامانم  اینا فقط من بین خواهر و دوتا داداشم چشام رنگی نیست😐😕☹

💎زبان کوردی هویت من است💎