2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی و سزارین؟بیاین زایمان من ببینین چی شد😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1688 بازدید | 102 پست

من بیچاره 12 شب رفتم 12 شب فردا زایمان کردم تمام پرستارا دلشون میسوخت میگفتن مثل تو سخت زا ندیدیم هر سانت رحم به زور باز کردن کلی بخیه خوردم بواسیر بدی هم گرفتم بس که زور زدم 

پندار کوچک تو راهی وپارمیس بزرگترین هدیه خدا به من بودومعمجزه بزرگترش همسرم 💝💝💝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بیچاره 12 شب رفتم 12 شب فردا زایمان کردم تمام پرستارا دلشون میسوخت میگفتن مثل تو سخت زا ندیدیم هر ...

ببخشید عزیزم شما ک انقد سخت زایمان کردین چرا عوض نکردین سزارین کنین؟

وقتی انقدر ماهرانه بعضی کلمات رو خلاصه میکنید مثلا سز (سزارین ) ، پری ( پریود ) ، بز ( بذار ) ، آز ( آزمایش) و...   دلم میخواد خشتک دران سر به بیابون بذارم ! چقدر ماهرید آخه لنتیا ! با این دو ثانیه زمانی که در نوشتن صرفه جویی میکنید ، حتما میتونید دوتا تاپیک بیشتر از فتنه گری های جاری و خواهر شوهر بزنید لابد 😈                                     افاده ای های افراطی هکسره ای عزیز ؛ والا بخدا همه جا نباید به جای (ه) ، کسره بذارید . بخدا کسره جا و مکان داره . اول یاد بگیرین بعد جمله هاتون رو با هکسره های اشتباه تو چشم ما کنین . شیک نیست . بی سوادانه است . مرسی .لینک حذف تاپیک
فک کنم تازه بچه م ماشاالله تپل و سفیدبود حالا این عاشق این شده و هی بغلش میکرد روز بعد که رفتم وای ت ...

ايشالا كه خوش قدم باشه

دقيقأ چه كارايي كردي روزاي آخركه دهانه رحمت باز شد،بگو لطفأ من هنوز منتظر دردم

مرا هزار اميد است و هر هزار تويي👨‍👩‍👧
من بیچاره 12 شب رفتم 12 شب فردا زایمان کردم تمام پرستارا دلشون میسوخت میگفتن مثل تو سخت زا ندیدیم هر ...

وای منم مث شما

دقیقا ۱ونیم شب ک دردم گرفت ساعت دو بدظهر زایمان کردم😓😓😓فک نکنم دیگ بچه بیارم چون از سزارینم میترسم

ندانم گرا....

خوشبحالت

من ب معنای واقعی کلمه جر خوردم 

بعد ک دنیا اومد ازبس جرخورده بودم دقیقا سه ساعت دورم بودن بخیه میزدن 

سیصدتا بخیه بگم زدن دروغ نگفتم کلا هنوزم نمیتونم نزدیکی کنم با همسرم بعد دوسال از داخل کامل جرخوردم همش حس میکنم ی چیزی تو بدنمه فقط دلم میخواد بمیرم از دست زایمان طبیعی همش تقصیر همسرمه نذاشت سز کنم😭☹

خوشبحالت من ب معنای واقعی کلمه جر خوردم  بعد ک دنیا اومد ازبس جرخورده بودم دقیقا سه ساعت دورم ...

وای.خب عزیزم برو دوباره عمل کنن احتمالا رحمت افتادگی پیدا کرده چون میگی حس میکنی یچیزی بیرونه

ندانم گرا....

ای جانم خداحفظش کنه اسی جان.مبارکه ب دلخوشی بزرگش کنی واسه منم دعا کن زندگیم خوب باشه دلم ی دختر هم میخواد خدا قسمتم کنه

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      
وای.خب عزیزم برو دوباره عمل کنن احتمالا رحمت افتادگی پیدا کرده چون میگی حس میکنی یچیزی بیرونه

فکرکن زایمان اول 

برام برش پرینه نزدن ک بچه راحت دنیا بیاد 

بدون برش پرینه زایمان کردم فشار اومد از داخل وبیرون همه چی جر خوردم همش میگفت زور بزن ماماهه خدالعنتش کنه وقتی هم بچه بیرون اومد به همدیگه میگفتن کاش ریسک نمیکردیم براش برش میزدیم ک انقد پاره نشه

چیزی تو بدنمه جای بخیه هاست فکرکن کامل باز شدم دیگ واژنم مث قبل نیس داخلش افتضاحه افتضاحه از هم باز شده☹

میتونستم شکایتشون کنم منتها ولشون کردم ازبس بی کسم 😑

فکرکن زایمان اول  برام برش پرینه نزدن ک بچه راحت دنیا بیاد  بدون برش پرینه زایمان کردم ف ...

عزیزم دقیقا خالمم همینجوری بود.نمیدونم چجوری اما میگف کلا رحمم اومده بیرون

چند سال پیش رفت عمل کرد خوب خوب شد.

حیفی عزیزم حتی اگ شده ی تیکه طلاتو بفروش برو عمل کن.سلامتیت مهمتره

ندانم گرا....
وای منم مث شما دقیقا ۱ونیم شب ک دردم گرفت ساعت دو بدظهر زایمان کردم😓😓😓فک نکنم دیگ بچه بیارم چون ...

😢😭☹اره منم دیگ نمیخوام خستم خسته از بچه وزایمان

تا چن ماه کابوس میدیدم 

شبا تو خواب جیغ میزدم 

عزیزم دقیقا خالمم همینجوری بود.نمیدونم چجوری اما میگف کلا رحمم اومده بیرون چند سال پیش رفت عمل کرد ...

یعنی چی؟

از کجا باید بفهمی؟

پول ک دارم ولی یبار رفتم دکتر معاینه ام کرد گفت چیزیت نیس ک 

از کجا بفهمم ؟؟؟واقعا راس میگی