2777
2789
عنوان

بیاین دلداریم بدین

108 بازدید | 16 پست

شوهر من ادم لج بازی و مغرور تو دعوا تا میشه عادت داره هر چند وقت میگه ازت بدم میاد اشتباه کردم گرفتمت چون یه بار ازدواج ناموفق داشتم تو دومی هستی نمی تونم طلاقت بدم وگرنه تاحالا کرده بودم.

بهش میگم پس برای چی از من بچه دار شدی؟طلاق میدادی به فامیلت نمیگفتی .یا میرفتی از یکی دیگه بچه می اوردی مگه زورت کرده بودن .

حرفاهمیشه میگه منم ناراحت میشم و بعدش تموم میشه ولی ایندفعه همش دارم گریه میکنم .خیلی دلم شکسته نمی دونم به خاطر حامله بودنم ایندفعه بهم بد جور برخورده یا اینکه یه خبرهای هست و حس شیشم باعث شده انقدر بهم بریزم.

قبلا تا یه کوچولو یه فیلم میدید من فوری یه حسی پیدا میکردم میفهمیم حسم راجبش قوی بود ولی وقتی باردار شدم کلا حسم از بین رفت.

میدونم اخلاقش گه هست و ادم تو مخی هست .

به نظرتون من ایندفعه چون حامله ام زیادی دارم گریه میکنم

یا واقعا تکرار مداوم این حرفا نشونه خیانت کردن هست یا قراره خیانت کنه.

به جهنم هر گهی میخوره خیانت بکنه نکنه به درک به فکر خودمو بچه باشم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایندفعه دعوا سر این بود که من زنجفیل زیاد دم کردم میخواستم یکمشو بخورم بقیشو فردا بریزم تو سوپ

اینم شروع کرد داد و بیداد که این تا فردا خراب میشه چرا زیاد دم کردی .

کلا همیشه همینه سر چیزهای بیخود الم شنگه راه میندازه که اخرش اون حرفا میگه

زنجبیل زیاد برای نی نی خوب نیست

هر کدوم از ما بخواییم از بدی های شوهرمون موقع دعوا بگیم اندازه یه دیوان حرف داریم

در ضمن در دوران بارداری زنا شکاک و لجوج و دم دمی مزاج میشن

البته که همه تقصیرا رو تو نداری و حتما خیلی از نا پختگی ها و اشتباهات رو شوهرت داره

الان منو شوهرم برگردیم به ده سال قبل خیلی از ناپختگی ها رو انجام نمیدیم 

اینا برای همه پیش میاد

بچه اوردن با چنین شوهری  به نظرت عاقلانه بود?

بهت بگم تو چه شرایطی باردار شدم خندت میگیره چندبار ifv کردم چون شوهرم مشکل داشت هیچکدوم جواب نداد .اخرش iui کردم تازه گفتن نمیگیره ivf نگرفت iui نمیگیره منم برای سر باز کنی انجام دادمi کردم بابام حالش بد شد شوهرم جای اینکه پشتم باشه تازه بدتر بهونه گرفت که چرا میری بیمارستان تو کرونا المشنگ و دعوا بابامم فوت کرد منم عزممو جزم کردم که همه چیو تموم کنم .این مرد به درد نمیخوره .که دوقلو باردارشدم .چون مراعات نکردم یکی از قل از دست رفت دومی موند .یه تایم محدودی باهام خوب بود تو همین تایمی که فهمید باردارم ولی امشب گند زد دوباره .

زنجبیل زیاد برای نی نی خوب نیست هر کدوم از ما بخواییم از بدی های شوهرمون موقع دعوا بگیم اندازه یه د ...

الان انقدر دلم گرفته نمی دونم از هورمون هامه از رفتار های مسخره شوهرمه .

وای فقط حسرت زن داداشمو میخورم.داداش خودم تو بارداری زنش فرشته میشد و حالا بقیه وقت ها اختلاف هم داشتن ولی تو بارداری زنش فرشته میشد براش .یه وقت های میگم من تو اینم شانس نیاوردم.

عزیزم اروم باش فقط

حس شیشم چیه؟ ن بابا. اکه چیزی ندیدی اصلا نمیتونی از خودت بگی ک

احتنال خیلی زیاد بخاطر بارداریته ک گریه میکنی...پس بزار یه چن روز دیگه درمورد قضیه‌ی حساس بودنت باشوهرت خیلی ملایم حرف بزن ک روش تاثیر بزاره و دوباره حالتو خوب کنه

ناراحت نباش اتفاقی نیفتاده فقط دلت دلگرمی بیشتر میخواد همین

الان انقدر دلم گرفته نمی دونم از هورمون هامه از رفتار های مسخره شوهرمه . وای فقط حسرت زن داداشمو می ...

بیخیال باش بارداری آدم صبرش کم میشه

میگم همه ما ازین مدل دردا داریم ولی بیخیال شدیم

مثلا من سومین بچمو بارداذم شوهرم برای دوتای قبلی هیچ کادویی به من نداد یا الان با این وضعیتم خودم کارامو میرسم تازه انتظار کیک درست کردن هم از من داره😁

پلی خواهرش باردار شد برای خونش خدمتکار میگرفت دیگه خونش همش تمیز بود ولی من الان با دو تا بچه ریز که سومی رو باردارم باید خودم کارامو بکنم مادرشوهرمم هر ثانیه میاد خونمو چک میکنه اگه کثیف باشه شاید غر غر هم بکنه و هزار تا مسائلی که قابل گفتن نیست

اگه شوهرتو همین طور که هست قبول کنی برات راحتتر میشه مقایسه کردن ریشه زندگی رو میسوزونه

یکم قوی تر باش تو قراره یک مادر بشی💖

عزیزم اروم باش فقط حس شیشم چیه؟ ن بابا. اکه چیزی ندیدی اصلا نمیتونی از خودت بگی ک احتنال خیلی زیاد ...

فقط دلم میخواد گریه کنم .نمی دونم چمه شاید راست میگی به خاطر بارداریه

فقط دلم میخواد گریه کنم .نمی دونم چمه شاید راست میگی به خاطر بارداریه

اشکالی نداره عزیزم گریه کن.

حتی اگ یخورده رابطت باشوهرت بهتر بشه میتونی بدون اینکه حرفی بزنی بغل اون گریه کنی ک خیالتم راحت شه

فقط خودتو اذیت نکن..اروم باش. همه این مدتو گذروندن. مونده که ما خودمون بخوایم سخت بگذره یا آسون

اصلا اگ الان با شوهرت معلمولی هم هستی برو  بغلش. نترس

دعا کنم خدا بهم صبر و ارامش بده بچمو تو ارامش بزرگ کنم

اگه من میدونستم با عصبانیتم روی بچه اولم چقدر تاثیر دارم هرگز عصبی نمیشدم بچه دومم بهتره چون سرش کمتر حرص خوردم بچه اولم پیشم بود باهاش سرگرم بودم

ماهی رو هروقت از آب بگیری تازه هست از الان سعی کن بخاطر بچه بیخیال باشی

به قول یکی میگفت شوهرت اذیتت میکنه بلند بلند بخند دیگه حرصت نمیده . بنده خدا خیلی درست میگفت