2777
2789

من دوستم ۱۰۰۰ تا تمرینی پرورش داد که ببینه درعمل چطوریه ، خودمم دوست داشتم کنارش چیز یادبگیرم...حالا دیگه نمیدونم سئوالتونو بتونم جواب بدم یا نه.

میدونم حریم شخصیتون چقدر در روح و روانتون اثر داره پس تاپیک های خصوصی نمیام    عضو شدم چون:۱. یکسری سئوال بپرسم و زندگی شخصیمو بهتر کنم  ۲. پرستارم ...در حد توانم خوشحال میشم کمکتون کنم و دقت کنین؛اول تاپیکم مینویسم آقام تا اگه دوست ندارین نیاین و اگه مشکلی دارین با اومدن من توی تاپیکتون ممنون میشم بگین تا من نظرمو پاک کنم  

من دوستم ۱۰۰۰ تا تمرینی پرورش داد که ببینه درعمل چطوریه ، خودمم دوست داشتم کنارش چیز یادبگیرم...حالا ...

تونست درآمدش چه طوربود جاش ازخودش بود؟ازکجایادگرفته بود ؟ کلاس رفته بود؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تونست درآمدش چه طوربود جاش ازخودش بود؟ازکجایادگرفته بود ؟ کلاس رفته بود؟

شغل دومش بود،یه سالن غیرحرفه ای تو زمین مادری درست کرده بود.

تقریبا ۳ ماه توی یه پرورشگاه مرغ و بوقلمون کار کرد که اموزش ببینه،

جوجه یک روزه ریخت و انصافا  تا ۲ ماهگی که بزرگ کرد خوب فروش داشت(جوجه رو تو سنین مختلف میفروخت) 

سایت دیوار و شیپور جوجشو میفروخت 

بار اولشو به همون جایی که اموزش دید فروخت

بعدش یاد گرفت کم کم بخره تا فشار روش نیاد(اصل سو پرورش با زحمت کم توی فروش جوجه زیر ۳ ماهه اس)

میگفت سود چرب زمانیه که چرخه رو کامل کنی(تخم بگیری از گله مولد برنز و بزرگ کنی)

یکسری شرکت هم بودن پیشنهاد دادن نژاد گوشتی و غیر برنز جوجه شو بگیره بزرگ کنه و اونا خرید تضمینی داشته باشن تو وزن ۶ کیلو...

قبول نکرد نمیدونم چرا

در مجموع ۲هزارو ۶۰۰ تا پرورش داد و بخاطر ارث و میراث زمین و ول کرد.نخاست ریسک یه پرورشگاه و کارگرو و بجون بخره...

درضمن خوراکشو جز" دان استارتر"  خودش فرموله میکرد و میداد(علت سود خوبی ک داشت همین بود..تغذیه بوقلمون کار هرکسی نیس باید با تحقیق جلو رفت و به هر دان و هر کیفیتی و هر قیمتی اعتماد نکرد.)

میدونم حریم شخصیتون چقدر در روح و روانتون اثر داره پس تاپیک های خصوصی نمیام    عضو شدم چون:۱. یکسری سئوال بپرسم و زندگی شخصیمو بهتر کنم  ۲. پرستارم ...در حد توانم خوشحال میشم کمکتون کنم و دقت کنین؛اول تاپیکم مینویسم آقام تا اگه دوست ندارین نیاین و اگه مشکلی دارین با اومدن من توی تاپیکتون ممنون میشم بگین تا من نظرمو پاک کنم  

پس اون جوجه میفروخته من تصمیم دارم جوجه چندروزبخرم گوشتی وبعد به وزن مورد نظربرسن وفروش  چون این کاربرای ماکه تازه واردیم وبی تجربه راحت تر بعدبه دست آوردن تجربه ودانش میشه همه کاری کرد ولی خیلی شک دارم درانجام این کار چون بایدازیه جایی کوچیک وتعدادکم شروع کنم میخواستم ببینم چه طوری اگه درآمدخوبی واسه دوستت داشت که ادامه میداد

توفکرزدن یه شغل وراه درآمدی هستم  ویکی از انتخاب هام پرورش بوقلمون اونم باتعدادکم وجای کوچیک واقعا کاش یکی بودتواین کاروراهنماییم میکرد که درست تصمیم بگیرم اگه مردبودم که حتما گوسفندپرواری میزدم ولی به خاطراینکه این کاربرای خانوما مناسب نیست نمیتونم مردم نمیتونن ازتغذیه وشکم کم بذارن به خاطرهمین این شغل وکاروانتخاب کردم

پس اون جوجه میفروخته من تصمیم دارم جوجه چندروزبخرم گوشتی وبعد به وزن مورد نظربرسن وفروش  چون ای ...

ببینین بوقلمون و شتر مرغ متاسفانه متاسفانه متاسفانه ن تو سبد خوراک مردم نه سیاست های کشوری درست جا نیوفتاده

تو این حرفه آشنا نتونی پیداکنی چنان کمرت میشکنه که...

بازم شاید شما بهتر بتونین مدیریت کنین دلسرد نشین.

شایدم مرغ محلی تخمگذار گزینه کم ریسکتر و بازار پسندتری باشه

سایت "میدون" هم دوره های تئوری داره هم مشاور های خوبی داره حتما پیگیرش باشین

ممنون 

مرگ و‌میر و بیماری در بوقلمون زیاد مرغ محلی بهتر جواب میده

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

نه مرغ محلی توانتخابام نیست اصلا

بوقلمون بیماریش زیاد فامیلمون اورد خیلی هاشون تلف شدن نت سرچ کن می بینی بوقلمون به بیماری حساسه

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات