2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لطفااا بخاطر هزینه نرو پیش هر کسی من رفتم پیش یه دکتر  که بعد عمل  تکنسین اتاق عمل گچ بینی رو کج زد بینی ام کج شد بعد برام سوهان کشید کارم ب ترمیم کشید الانم ی خوده نامتقارن هست...۱ یا۲ تومن مهم نیست مهم کار خوب ودکتر حاذق هست

هر جا میری پیش قاسم زاده نرو، اوایل کارش خوب بود الان افتضاح شده، همه بینیا از دم کج و مشکل تنفسی روزی ۲۳ تا بعضی وقتا عمل داره، خرابم میکنه اصلا زیر بار ترمیم نمیره و قشنگ میشوره ادمو بینی دوستمو خراب کرده میگه روزی که رفتم خوشرو بودو تحویل گرفت حسابی عمل که کردی دیگه نمیشناستت؛ من با دوستم رفته بودم مطبش روزای چکابشو جدا کرده از ویزیتا که گند کارش درنیاد روزای چکابش که یکشنبه هاس همش دعوا و از ۵۰ نفر ۳۵ نفرشون ناراضیو بینیا خراب

ای بابا عجب آدمی

روزی که با دوستم رفته بود حدود ۱۵ نفر نشسته بودن یکی دو نفر هیچی نمیگفتن بقیه همه ناراضی و دعوا با دکتر، بعد عمل اصلا زیر بار مشکلات بینی نمیره و قشنگ یه آدم دیگه میشه و اصلا به حرف کسی گوش نمیده، حالا خیلی از دکترا ببینن بینی مشکل داره ترمیم میکنن قاسم زاده اصلا زیر بار ترمیم نمیره