شماهم بعدازعروسی رسم دارین که خانواده عروس صبحونه بیارن برای عروس وداماد؟میخام ببینم برای خانواده دامادم بردین یا فقط خونه عروس وداماد؟من خونم از مادرشوهرم اینا جداست الان چن وقته دیگه عروسیمه موندم مامانم اینا هم برای مادرشوهرم ایناببرن هم برای من ؟یامن خانواده شوهرمو دعوت کنم خونه خودم
یه معجونی داریم به اسم گداخته که با ۷مغز پخته میشه
اونو هم برای عروس و داماد هم برای خانواده داماد میبریم.
ناهار هم میدیم به عروس و داماد
بچه هامون ، بزودی میرن ! اونا مهمون ما هستن !بزرگترین اکتشاف برای من این بود که فهمیدم فرزندم یک مهمان است در خانه ام و روزی از خانه ام می رود.روزها با سرعت عجیبی میگذرد و او به زودی از من جدا می شود...به خودم گفتم: کدام مهمتر است؟ نظم خانه یا این که فرزندم به خوبی از من یاد کند؟کدام مهمتر است؟ خانه یا اخلاق و روحیه و حسن تربیت فرزندم؟چون دانستم که او مهمان خانه من است. این باعث شد اولویتم را تغییر دهم!بعد از این مهمترین چیز نزد من آرامش خاطر من و اوست.... شروع کردم به پیاده کردن نقشه ام، و طبعا مجموعه کمی از قوانین مهم را انتخاب کردم و خود را ملزم به اجرای آنها دانستم و مابقی چیزها را بدون هیچ قید و شرطی رها کردم. از عصبی شدن و داد و فریاد زدن کم کردم و به آرامش رسیدم.از وسواس هایم گذشتم و به خانه ای راضي شدم که مقداری بهم ریخته و نامنظم است و کمی شلختگی در آن به چشم می خورد. اما، فرزندی را تحویل گرفتم که آرامش دارد و از من و خشم هایم نمی نالد و رابطه ای قوی و زیبا بین ما حاکم گشته است.چون می دانم....او مهمان زودگذر خانه من است. کودک عزیزم ! امیدوارم مهمانی خانه من زیباترین مهمانی زندگیت باشد.😍
ماهم داریم فقط برا عروس و داماد که هم مامانم گفت روم نمیشه بیاریم صبحانه هم خودم دوس نداشتم همسرمم گفت بگو نیارن صبحونه آدم معذب میشه البته مامانم صبحونه مفصل و تو یخچال گذاشته بود برامون
وای چه دعوت کردنی شاخ در اوردم به خدا رسم فردا عروسی صبحونه مقوی اونم برا عروس الویت بعد داماد میخواد چیکار اصل بخاطر عروس ولی دامادم میذارن خوب ..بعد نهارم ما نداریم فقط صبحونه ؟لی میشه داد کسی دعوت نکنی استارتر رسم نیست همچین چیزیا
برا شفای*حالم*یه صلوات میفرستی تا منم به امید خدا بخندم ؟
کل اسباب اثاثیه و خرج ارایشگاه و ..رو میدن اینم روش
کل اسباب اثاثیه منظورت جهازه که اونو دختر میده
هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر میکنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺