2777
2789
هردوشون اب مرکبات گیری دارن اما هیچ کدوم اب میوه گیری ندارن درصورتیکه فروشنده میگفت هردو اب میوه گیری هم دارن
پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
فکر کنم اونایی که دارن خوابن الان حالا موقع خرید همه میومدن تعرف میکردن فقط بوش و مولینکس بخر ما صدساله داریم راضی هستیم خخخخ
پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم غذاساز مونیلکس دارم ولی راستش هرکاری کردم نتونستم باهاش آب هویج یا آب سیب بگیرم خیلی بهش فشار میومد هویج تکه هاش سفته اصلا نمیشد فقط باهاش آب پرتقال گرفتم، رفتم یه آبمیوه گیری جداگونه خریدم سه سوته آب هویج میگیرم
یا حضرت رقیه امید هیچ کسو ناامید نکن  *فاالله خیرا حافظا و هو ارحم الراحمین *
من غذاساز مولینکس 34کاره دارم یه ظرف جدا آبمیوه گیری داره واسه آبگیری میوه های سفت مثل هویج،البته هم حجمش کمه هم با استفاده زیاد به موتورش فشار میاد،یه دو سالی کارمو راه انداخت ولی دیگه گذاشتمش کنار و آبمیوه گیری خریدم
مرسی خانما الان خوندم واسه من کلا از بیخ ای میوه گیری نداره اب مرکبات داره که فروشنده احمق اشتباه گفت بهمون