2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ خوشش  اومده ازرفتارش دیگ میفهمی اینکه بت اهمیت میده احتزام میزازه محبت خرج میده ووووو اگ هم نخادت دیگه سرده رفتارش

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️
طرز نگاهش چجوری باشه بفهمیم خوشش میاد یابدش

ببین ی جور متفاوته نمیدونم چجوری بت بگم مثلا اگه ازت خوشش بیاد مردمک چشمش بزرگ تر میشه بعد تند تند پلک میزنه پسرا وقتی از کسی خوششون میاد هیجان زده میشن ی جا ثابت نمیشینن

ما لبخندی هستیم که به بغض الوده شده 🙃
ببین ی جور متفاوته نمیدونم چجوری بت بگم مثلا اگه ازت خوشش بیاد مردمک چشمش بزرگ تر میشه بعد تند تند پ ...

کامل منظورتو گرفتم

دیگه حالتای بیشتری هست که بفهمیم؟

to be your own hero  امسال سالمه در این شکی نیس
کامل منظورتو گرفتم دیگه حالتای بیشتری هست که بفهمیم؟

اره بهترین حالت نگاه داره مثلا بهت نگا کنه سرشو بندازه پایین بعد همون لحظه دوباره تو چشمات زول بزنه بعد دیگ مثلا اگه دستش چای گرفته و باهاش بازی میکنه یعنی دوست داره نزدیکت بشه و بغلت کنه حالت دیگش مثلا اگه به لبات نگا کنه دوس داره بوست کنه کاملا حس علاقه بهت داره

ما لبخندی هستیم که به بغض الوده شده 🙃
اره بهترین حالت نگاه داره مثلا بهت نگا کنه سرشو بندازه پایین بعد همون لحظه دوباره تو چشمات زول بزنه ...

اگه هنوز هست بگو عزیزم

to be your own hero  امسال سالمه در این شکی نیس