کسی هست که توی سه ماهه دوم بارداری تونسته باشه با داروی گیاهی سقط جنین کنه؟
چهارده هفته تمام هستم الآن
(اگه بچم سالم بود یک هزارم درصد هم بهش فکر نمیکردم اما متاسفانه سل فری نشون داد که دختر طفل معصومم مشکل داره و مرکز ژنتیک بهم گفت که به این مشکل مجوز سقط داده نمیشه)
لطفا اگه راهکاری میدونید بهم بگید، خیلی درمونده هستم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدا نکنه عزیزم، مرسی از محبتت ❤️ به لحاظ روحی خیلی خیلی سخت بود و هست ... اینکه مجبور باشی ...
انشالله ک بهتر میشی و باز باردار میشی خدابزرگه. همین ک فهمیدی مشکل داره و سقطش کردی باید خداروشکر کردی ک یه بچه نیوردی دنیا زجر بکشه. حتما اگ باردار شدی باز این ازمایشاتو سونوگرافی هارو بده
عزیزم از خدا برات صبر میخوام چون میدونم خیلی سخته خودمم سقط داشتم و خیلی عذاب کشیدم... همینکه تونستی یکی رو پیدا کنی یعنی خدا هم کمکت کرده و ب فکرت بوده ان شالله خدا ب دلت ارامش بده
استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐