2777
2789
عنوان

بچه ها تو را خدا بیاید ،در حال حاضر کلافه ام

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 45 پست
نظرتون محترمه اما با توجه به بزرگ کردن دوتا بچه، باهاتون مخالفم خردسال و کودک بهتره مسائل اکتسابی ر ...

گلم منم تجربه بزرگ کردن دوتابچه رادارم وتابحال نزدیک هفتصدتاشاگردداشتم

یه چیزی تاوقتش نرسه بچه هامتوجه نمیشن که یادبگیرن

بعضی بچه هاذاتن داناوبعضی ذاتاخوش قلبن

این خانم اگه بخوادبازوربه بچش بگه چیکارکنه بچه دچاردوگانگی میشه

به نظرم صبرکنه وقتی بچه خودش متوجه شدواومدازمادرش پرسیداونوقت راهکاربدن

مثل زنبورباشیم که فقط زیباییهاراببینیم نه مثل مگس که فقط زشتیهارابپسندیم

پسرمن وقتی 6سالش بود دخترعمو و پسرعمه ش که بزرگتر بودن میومدن خونه ی ما و شروع میکردن با هم بازی میکردن و حرص پسر من درمیومد،منم میگفتم حالا که با پسرم بازی نمی کنید پاشید برید من میخوام ببرمش خونه ی فلان دوستش و این کارو میکردم...اگرم جایی می رفتیم که بچه ها جمع بودن و میخواستن اذیتش کنن می رفتم جلوی همشون میگفتم بیا تا ببرمت پارک با بابا یا مثلا خونه ی فلانی...کلا نمیذاشتم مطلقا کسی حرصشو دربیاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کافیه بگم بالای چشمت ابروی،مامانش قشنگ از خجالتم در میاد باید همه جا بگه نمیزاره دخترم بره خون ...

اصلابراتون مهم نباشه چی میگن اگه صلاح نمی دونیدبیادخونتون بهش بگید

بگیداین دوتاپسرن وبرای دخترخودتون خوب نیست باروحیات پسرونه بزرگ بشه

مثل زنبورباشیم که فقط زیباییهاراببینیم نه مثل مگس که فقط زشتیهارابپسندیم
دقیقا ،،باور میکنی شاید چهار روز هفته نهارش خونه ماست،،صبحانه خو هر روز همینکه بفهمن بیداریم زود میا ...

قشنگ واصح بگو ب دختر جاریت چرا جاریت میتونه بفرسته ی بار بگه برو پسر عموتو بگو بیاد خونمون بچت نمیتونه اینو بگه خب ولی تو بهش بگو زن عمو با پسرم برید خونه شما بازی کنید من کارامو بکنم اگه گفت ن نمیبرم رو رو بزار کنار بگو پس برو خونتون ما کار ددریم بگو میخوام ببرمش حموم 

الان که کرونا هم هست همینقدر رفت و آمد دارید!!؟ کرونا بهانه خوبی بود برای تعلیم دادن، کاش ازش استفا ...

عزیزم مامان باباش کرونا گرفتن صبح تا شب میومد،خونه هامون کنار همن،چی بگم نمیدونم کنارشون روانی شدم،همیشه طلبکارن

خدایا دوستتدارم واسه هر چی که بخشیدی،،همیشه این تو بودی که ازم حالم رو پرسیدی،،حس میکنم خوشبخترین زن جهانم،،چون خدا هوام رو داشت،،و یکی مث تو شد همه دنیام،،الهی همه شاد باشن الهی همه بخندن،،الهی همه خوشبخت باشن،،🤩🤩🥀
عزیزم کافیه بگم بالای چشمت ابروی،مامانش قشنگ از خجالتم در میاد باید همه جا بگه نمیزاره دخترم بره خون ...

یعنی از جاریت حساب میبری ب جهنم بزار بگه دلت خوشه ول کن توروخدا هر کی گفت بگو اره کار دارم وااااادددوو

پسرمن وقتی 6سالش بود دخترعمو و پسرعمه ش که بزرگتر بودن میومدن خونه ی ما و شروع میکردن با هم بازی میک ...

افرین این روش خوبیه منم دیگه همین کارو رو میکنم

خدایا دوستتدارم واسه هر چی که بخشیدی،،همیشه این تو بودی که ازم حالم رو پرسیدی،،حس میکنم خوشبخترین زن جهانم،،چون خدا هوام رو داشت،،و یکی مث تو شد همه دنیام،،الهی همه شاد باشن الهی همه بخندن،،الهی همه خوشبخت باشن،،🤩🤩🥀
یعنی از جاریت حساب میبری ب جهنم بزار بگه دلت خوشه ول کن توروخدا هر کی گفت بگو اره کار دارم واااااددد ...

نه عزیزم حساب نمیبرم،،ولی حوصله زبونش رو ندارم

مادر که اینجوری باشه بچه همین در میاد دیگه مثل پسر من.

نه خیلی راحت دور از چشم جاریت اگه پسرت رو ازار روحی میده بگو عزیزم برو خونتون می خوام بچه ها رو ببرم حمام.یا قراره بریم بیرون.ما با داداشم همسایه ایم .پسرش ۶ساله اش میامد خونمون و اگر این دوتا به حرفش نمی کردن می گفت میرم خونمون و دیگه نمیام منم کشوندمش یه گوشه و گفتم اگه رفتی دوباره نیای.قبلا خودم رو توی زورگویی دیگران دخالت نمی دادم الان دور از چشم پسرا که نخوان به من تکیه کنن و بی عرضه بشن به هوای خوراکی دادن یه تهدید درست می کنم با درایت و سیاست .خوراکی و تهدید محترمانه

زدم تو گوش مشکلات.....رررررفت با بزرگترش اومد.....
افرین این روش خوبیه منم دیگه همین کارو رو میکنم

مطمئن باش موثره،از یه طرف اونایی که دوس داشتن بیان خونمون غیرمستقیم فهمیدن باید قانونا رو رعایت کنن وپسرمم فهمید حالا که اونا باهاش بازی نمیکنن دنیا به آخرنرسیده و هنوزم میشه بایکی دیگه بازی کرد

نه عزیزم حساب نمیبرم،،ولی حوصله زبونش رو ندارم

تو هم زبونتو دراز کن چرا کوتاه میای ناراحت نشیا ولی خب خودت تو رو موندی چ توقعی از پسرت داری ک از پس خودش بربیاد پسرت اگه ببینه ک ازش دفاع میکنی رو وا میکنه طفلک 

گلم منم تجربه بزرگ کردن دوتابچه رادارم وتابحال نزدیک هفتصدتاشاگردداشتم یه چیزی تاوقتش نرسه بچه هامت ...

شاگرد با تربیت فرزند خیلی متفاوته، بنده هم تجربشو داشتم.

والدین نقش مستقیم توی تربیت فرزند دارن، نمیشه که صبر کنی هرجور میخواد رفتار کنه، بعد هر موقع بچه صلاح دونست بیاد سوال کنه تا ما جواب بدیم😳

تازه همه بچه ها هم که نمیان بپرسن.

درهرصورت بچه هاتون موفق باشن🌻

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
تو هم زبونتو دراز کن چرا کوتاه میای ناراحت نشیا ولی خب خودت تو رو موندی چ توقعی از پسرت داری ک از پس ...

دروست میگی عزیزم،

عزیزم مامان باباش کرونا گرفتن صبح تا شب میومد،خونه هامون کنار همن،چی بگم نمیدونم کنارشون روانی شدم،ه ...

خدا بهت صبر بده

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
خدا بهت صبر بده

ممنون عزیزم