2777
2789
عنوان

بچه ها تو را خدا بیاید ،در حال حاضر کلافه ام

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 45 پست
پتاسفانه بسکه گفتم زبونم مو در اورد،همسن سال خودشن انگاری اصلا نمیفهمن

خب مورد اول رو که میتونی، شاید بین اون بتونی بقیه مسائل رو هم تفهیم کنی

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
شاید پسرتون مظلومه طفلک

نمیدونم والا ،،همیشه بهترین چیزا رو براش میخریم خودم سعی میکنم باهاشون بازی کنم کاردستی واسشون دروست می کنم،ولی زیاد ابراز محبت میکنه بهمون،روحیه ش هم حساسه،کافیه بگم دوست ندارم کلی گریه میکنه

خدایا دوستتدارم واسه هر چی که بخشیدی،،همیشه این تو بودی که ازم حالم رو پرسیدی،،حس میکنم خوشبخترین زن جهانم،،چون خدا هوام رو داشت،،و یکی مث تو شد همه دنیام،،الهی همه شاد باشن الهی همه بخندن،،الهی همه خوشبخت باشن،،🤩🤩🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها چیزی که می  تونم بگم اینه که اگه ادامه دار بشه ممکنه مشکل ساز بشه

من از بچگی این طوری بودم و الان همیشه تو هر رقابت و مسئله ای خودم رو کنار می کشم یا از کارهای گروهی بدم میاد

نمی دونم این که بگم شما به بچه ها بگی بچتون رو هم بازی بدن خوبه یا نه

اما من وقتی بچه بودم یادمه وقتی بازی نمی دادن یکی رو، مادرش میومد با خوشرویی میگفت بذارین که بچه ی منم باهاتون بازی کنه و اون ها هم قبول می کردن...

چ بچه خوبی داری عزیزم خودت سرگرمش کن بگو با داداشت بازی کن  چ دختر عموی بد جنسی داره البته اگه ...

دقیقا ،،باور میکنی شاید چهار روز هفته نهارش خونه ماست،،صبحانه خو هر روز همینکه بفهمن بیداریم زود میاد خونه مون

خدایا دوستتدارم واسه هر چی که بخشیدی،،همیشه این تو بودی که ازم حالم رو پرسیدی،،حس میکنم خوشبخترین زن جهانم،،چون خدا هوام رو داشت،،و یکی مث تو شد همه دنیام،،الهی همه شاد باشن الهی همه بخندن،،الهی همه خوشبخت باشن،،🤩🤩🥀
عزیزم خوشحال باش پسرت مهربونه من بچه های خسیس  میلینم یااینکه بداخلاق کلی حرص میخورم شماهم میتو ...

اگه ببرم حتما بهشون باجش میده تا باهاش دوست باشن

پسرای منم سه سال فاصله سنی دارن.اولی چون به من خیلی وابسته بود دقیقا همین خصوصیات رو داشت.دومی هم خیلی زورگو تر از اولی هس ولی بهش یاد دادم جلوی برادرش مقاومت کنه و از خواسته هاش نگذره چون برادرش کوچکتره و سعی می کنم دایم بهش بگم تو دوست داشتنی و عزیزی و عزت نفسش رو بالا ببرم الان خیلی بهتره .البته قصد دارم پیش مشاور هم ببرمش.در ضمن بهش یاد دادم اگه قراره کسی تورو بخواد بدون اسباب بازی گرون هم دوستت داره و لازم نیست بهترین چیزها رو براشون بیاری.

زدم تو گوش مشکلات.....رررررفت با بزرگترش اومد.....
دقیقا ،،باور میکنی شاید چهار روز هفته نهارش خونه ماست،،صبحانه خو هر روز همینکه بفهمن بیداریم زود میا ...

قشنگ واصح بگو ب دختر جاریت چرا جاریت میتونه بفرسته ی بار بگه برو پسر عموتو بگو بیاد خونمون بچت نمیتونه اینو بگه خب ولی تو بهش بگو زن عمو با پسرم برید خونه شما بازی کنید من کارامو بکنم اگه گفت ن نمیبرم رو رو بزار کنار بگو پس برو خونتون ما کار ددریم بگو میخوام ببرمش حموم 

تنها چیزی که می  تونم بگم اینه که اگه ادامه دار بشه ممکنه مشکل ساز بشه من از بچگی این طوری بود ...

عزیزم کلا اجماع میکنن

مادرمهمه ولی این چیزااکتسابیه

نظرتون محترمه اما من با توجه به بزرگ کردن دوتا بچه، باهاتون مخالفم

خردسال و کودک بهتره مسائل اکتسابی رو  از خانواده کسب کنه تا اجتماع. به وقتش وارد اجتماع هم میشه

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
پسرای منم سه سال فاصله سنی دارن.اولی چون به من خیلی وابسته بود دقیقا همین خصوصیات رو داشت.دومی هم خی ...

اره من دومی هنوز با اینکه کوچکه قشنگ میفهم بهتر میتونه دفاع کنه از خودش 

دقیقا ،،باور میکنی شاید چهار روز هفته نهارش خونه ماست،،صبحانه خو هر روز همینکه بفهمن بیداریم زود میا ...

الان که کرونا هم هست همینقدر رفت و آمد دارید!!؟

کرونا بهانه خوبی بود برای تعلیم دادن، کاش ازش استفاده میکردید

راستی پسرمن ۷ساله است و پسرخاله اش۱۰ ساله خیلی قلدری می کد و ضعیف کشی .من اصلا وارد بحثشون نمی شدم اما یه ساله که که چندبار دور از چشم پسرم ،پسر خواهرم رو تهدید کردم که زورگویی کنه جایی تو خونه ی ما نداره.در ضمن هییییییچ وقت به پسرت به شوخی یا از سر ناراحتی نگو دوستت ندارم یکی از دلایلش همینه که مهر طلب شده و به دیگران باج میده

زدم تو گوش مشکلات.....رررررفت با بزرگترش اومد.....
قشنگ واصح بگو ب دختر جاریت چرا جاریت میتونه بفرسته ی بار بگه برو پسر عموتو بگو بیاد خونمون بچت نمیتو ...

عزیزم کافیه بگم بالای چشمت ابروی،مامانش قشنگ از خجالتم در میاد باید همه جا بگه نمیزاره دخترم بره خونشون؟؟بخدا کلافه شدم