2777
2789

من دوتا پسر دارم که یکیش تو پنج ساله یکیش تو دوسال،مشکلم پسر بزرگمه،متاسفانه بچه ها تو بازیشون راهش نمیدن، ولی وقتی بچه ها میاین خونه مون پسرم همه اسباب بازیاش رو میده بهشون،تازه حتی اون خوبا یا اونای که تازه خریده ازش میگیرین بازی میکنن اگرم نده میگن باهات قهریم،،خلاصه هر چه هم من بهش تذکر میدم هیچ،،وقتی هم تو بازیاشون که خونه مامان بزرگش جمع میشن راهش نمیدن کلی گریه میکنه،دوسدارم برا ش اهمیتی نداشته باشه فقط با داداش دوست باشه البته وقتی دو نفرشون تنها خوب با هم بازی میکنن،؟

خدایا دوستتدارم واسه هر چی که بخشیدی،،همیشه این تو بودی که ازم حالم رو پرسیدی،،حس میکنم خوشبخترین زن جهانم،،چون خدا هوام رو داشت،،و یکی مث تو شد همه دنیام،،الهی همه شاد باشن الهی همه بخندن،،الهی همه خوشبخت باشن،،🤩🤩🥀

الهییی بگردم عزیزم چه پسر خوش قلبی داری خدا نگهدارش باشه

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛

کاریش نداشته باش کم کم خودش تو جمع جا باز میکنه

بهش نگو اونارو بازی نده بچه رو از الان کینه ایی نکن

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعدش جالبه یه دختر عمو داره همسنشه،،همش میاد خونه ما بازی باهاش ولی کافیه پسرم بخواد بره خونه شون اجازه نمیده،،یا برن خونه مامان بزرگش دیگه با اون دوست نیست،،این دختر دیگه خیلی رو اعصابمه،چکار کنم پسرم رو؟؟تجربه مشابه ندارین؟؟

خدایا دوستتدارم واسه هر چی که بخشیدی،،همیشه این تو بودی که ازم حالم رو پرسیدی،،حس میکنم خوشبخترین زن جهانم،،چون خدا هوام رو داشت،،و یکی مث تو شد همه دنیام،،الهی همه شاد باشن الهی همه بخندن،،الهی همه خوشبخت باشن،،🤩🤩🥀
بعدش جالبه یه دختر عمو داره همسنشه،،همش میاد خونه ما بازی باهاش ولی کافیه پسرم بخواد بره خونه شون اج ...

دقیقا داخل بچگی من به همه خوبی می کردم ولی وقتی می رفتیم داخل جمع بزرگ تر من رو فراموش می کردن

الهییی بگردم عزیزم چه پسر خوش قلبی داری خدا نگهدارش باشه

ممنون عزیزم،،ولی میببنم میاین بازی میکنن میرین اگه بچه من دنبالشون رفت اجازه نمیدن

درباره اسباب بازی های خودش، می تونی توی بازی بهش یاد بدی که بعضی چیزا شخصی یا مهمه و نباید همه ازش استفاده کنن. یعنی خودت باهاش بازی کنی، گاهی نقش مهمون باشی گاهی هم نقش صاحبخونه.

درمورد اونا هم خوبه گاهی بعنوان مادرش بری بگی چرا با هم بازی نمیکنید! که بچه های دیگه بفهمن پسرت حامی داره. البته باید طوری باشه که توی فامیل مشکلی پیش نیاد

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
این مشکل بچگی های منه!! چون سنش کمه زیاد درک نمی کنه .ولی سعی کن عزت نفسش رو بالا ببری و کلاسی ثبت ...

خیلی بده ،،اسیبی بهتون نزد این رفتارا؟؟

ممنون عزیزم،،ولی میببنم میاین بازی میکنن میرین اگه بچه من دنبالشون رفت اجازه نمیدن

شاید پسرتون مظلومه طفلک

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
درباره اسباب بازی های خودش، می تونی توی بازی بهش یاد بدی که بعضی چیزا شخصی یا مهمه و نباید همه ازش ا ...

پتاسفانه بسکه گفتم زبونم مو در اورد،همسن سال خودشن انگاری اصلا نمیفهمن

سلام عزیزم وای چه پسر گلی داری خداا :(

اره به قول دوستمون کینه ایش نکن بذار همین جوری خوش قلب بمونه خب بقیه ام بچه ن دیگه نمیفهمن...

راستش الان حس میکنم هر راهنمایی بکنم درست نیست به نظرم کتابای روانشناسی بخون اینم با یه کارشناس آنلاین مطرح کن هر سنی روش خاص خودشو داره.

خدا حفظشون کنه🥰

چیزی آموزشش نده خودش یادمی گیره

پس نقش مادر چیه🤔

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
بعدش جالبه یه دختر عمو داره همسنشه،،همش میاد خونه ما بازی باهاش ولی کافیه پسرم بخواد بره خونه شون اج ...

چ بچه خوبی داری عزیزم خودت سرگرمش کن بگو با داداشت بازی کن 

چ دختر عموی بد جنسی داره البته اگه حرفای مادرشو پس نمیده