2777
2789

من نمیدانم چسیت؟

وزن اولیه:۹۷/هدف ۱ :۹۰ ✅ هدف۲ تا ۳۰ مهر : ۸۱⏳ من ب خودم قول دادم وقتی کسی با نظرم موافق نیست یا بد دهنی میکنه یا دوست داره دعوا راه بندازه چون آدم بدبختیه باهاش بحث نکنم پس منتظر ریپم نباش 🌹کاربری دست سه تا کاربرای قدیمی تعلیقی اینجاست پس از تضاد تاپیک 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممه بند ن اکس بند😁😁😁

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 
وااااااااااااا چرا آخه بخاطر اندامش من عاشق صداشم 

صدا نداره ک عزیزم...ی کلیپ با لباس خواب و سینه پروتز شده ساخت شناخته شد...

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 
اینجا نی نی سایت است یا پرت آباد😑💔

خب عزیزم از ی خواننده سطح پایین داری حرف میزنی اسم شادمهر عقیلی یا گوگوش رو نیاوردی ک ...طبیعی کسی نشناسه

اینجا نی نی سایت است یا پرت آباد😑💔

توخوبی برو تلف نشی

وزن اولیه:۹۷/هدف ۱ :۹۰ ✅ هدف۲ تا ۳۰ مهر : ۸۱⏳ من ب خودم قول دادم وقتی کسی با نظرم موافق نیست یا بد دهنی میکنه یا دوست داره دعوا راه بندازه چون آدم بدبختیه باهاش بحث نکنم پس منتظر ریپم نباش 🌹کاربری دست سه تا کاربرای قدیمی تعلیقی اینجاست پس از تضاد تاپیک