2777
2789
عنوان

نیازبه هم فکری دارم

176 بازدید | 20 پست

سلام خانما 

میخوام کنکور ثبت نام کنم من یک‌ماه دارم میخونم ازدروس عمومی شروع کردم رشته خودم انسانیه میخواستم‌کنکور تجربی بدم الان به دوراهی گیر کردم به نظرتون رشته خودمو کنکور بدم یا تجربی؟

بنظرم تجربی بهتره ینی اگ رشته پزشکی قبول شی زود کار گیرت میاد

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️

انسانی.

تجربی شانسکیه قبولی.من کامپیوتر هستم انسانی ام ثبت نام کردم.زمان ثبت نام کنکور گذشت گلم.

💙تُݧْسی کَٵَنَّکَ لَمْ تَکٌنَ💙               #همیشه_عشق_باشد_همیشه_برکت.        #باشگاه_پرواز                     #استقلالی_درجه_یک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انسانی. تجربی شانسکیه قبولی.من کامپیوتر هستم انسانی ام ثبت نام کردم.زمان ثبت نام کنکور گذشت گلم.

تجربی درسته سخته اما بخدا میارزه 

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️
یه پسر بچه یک ساله دارم اونطور که بایدبخونم واسه پزشکی نمیتونم 

اهان پس کارت سختر شده 

بنظرم تجربی بهتره ینی اگ رشته پزشکی قبول شی زود کار گیرت میاد

به نطرم با یه ماه خوندن احتمالش کمه پزشکی قبول بشن

به نیت خوب شدن پسر قشنگم سوال های درسی از کلاس اول تا پنجم رو جواب میدم