2777
2789
عنوان

نیازبه هم فکری دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 20 پست

تجربی رشته های خیلی کم داره، دوسه تاش خوبه ک اونم رقابت خیلیه مثل پزشکی و... احتمال قبولیش 20درصده.

انسانی یه عالمه رشته های جور وا جور داره، بازار کار عالیی،احتمال قبولی کنکورش90درصده

من کل اقوامام همشون انسانی بوده رشتشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربی رشته های خیلی کم داره، دوسه تاش خوبه ک اونم رقابت خیلیه مثل پزشکی و... احتمال قبولیش 20درصده. ...

اره رشته خودم تقربیا وقتی دینی رومیخوندم همه چیز یادم‌میومد کتابای خودمو عاشقانه دوسدارم‌واقعا اما ازبس گفتن زشتع انسانی بازارگارنداره ادم میترسه درسخونم بودم 

اره رشته خودم تقربیا وقتی دینی رومیخوندم همه چیز یادم‌میومد کتابای خودمو عاشقانه دوسدارم‌واقعا اما ا ...

باین حرفا توجهی نکن، این ادما قصدشون اینه ک امیدتو ناامید کنن...طرف رتبه 2000بوده فرهنگیان قبول شده

یا سه رقمی بوده حقوق رفته بهترین رشته. من میگم انسانی رو ادامه بده