2777
2789
عنوان

‌تاپیک مشاوران نینی سایت🙂❤(1)

| مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 27 پست
بله ولی بشرطی ک نزدیک دانشگاهی ک میرم خوب پیدا شه. شغل همسرم ازاده 

انشاءلله.همسرتون نمیتونن ازشون مراقبت کنن؟؟

-اللهم صل علی محمدو آل محمد:)وعجل فرجهم دوتاصلوات مهمونم میکنین؟♡..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه یکم کمکم کنیدمن ازشوهرم خیانت دیدم وبعدشم تصمین ب طلاقم گرفت خیلی ناراحت وداغونم چجوربااین غم ب ...

خب بشینید با خودتون فکر کنید 

قطعا سخته،ولی اگه اینطور نشه بیشتر ضربه میخورید پس بایدباهاش کنار بیاید درسته خیلی اذیت میشید و براتون سخته ولی در غیر این صورت،بیشتر اذیت میشید

ن خب بعد چی بخوریم اون بشینه تو خونه😄

متوجه ام.بعضی از آقایون ک شغلشون ازاد  هست،

میتونن از کودک نگهداری کنن.شاید شغل همسرتون فرق داره

خب چ فکری کنم ک اذیت نشم چ فکرایی جایگزین فکرای بدکنم وباهاش کناربیام؟

فعالیت های جدید رو شروع کنید که هم تجربه به دست بیارید و هم ذهنتون انقدر مشغول بشه که وقت فکر کردن ب اینجور چیزا رو نداشته باشید.

هنرهای جدید رو امتحان کنید.کلاس های مختلف رو امتحان کنید

فعالیت های جدید رو شروع کنید که هم تجربه به دست بیارید و هم ذهنتون انقدر مشغول بشه که وقت فکر کردن ب ...

میشه تاپیک برای بالابردن اعتمادوعزت نفس بذارید

وهمچنین‌کم کردن وابستگی ب کسیک ترکمون کرده

بله گل؛ در خدمتم

میخاستم بگم من با خونه پدرشوهرم زندگی میکنم اونا شش تا برادرن باهم کار میکنن شیلات دارن پول وملک همه ب اسم دوتا برادر شوهر بزرگم هستن و بقیه اندازه مایحتاج زندگیشون بشون میدن ولی هرچی ب شوهرم میگم مگ تو بچه ایی سهمتو اونا نگه دارن من واقن خسته شدم ازشون خونه جدا میخام ولی هروق باهاشون حرف میزنه میپیچونن وسهمشو نمیدن ون برام خونه میسازن بنظرتون چکار کنم

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️
میخاستم بگم من با خونه پدرشوهرم زندگی میکنم اونا شش تا برادرن باهم کار میکنن شیلات دارن پول وملک همه ...

بهتره شوهرتون با برادرشون یا پدرش،تنها بشینن صحبت کنن و به نتیجه برسن؛

سعی کنید وقتی دورهم هستید و وقت همه ازاده این برنامه رو اجرا کنید

[QUOTE=176270004]بهتره شوهرتون با برادرشون یا پدرش،تنها بشینن صحبت کنن و به نتیجه برسن؛ سعی کنید وقتی دورهم هستید و ...[/QUاگ حرفمو گوش کرد انگار ازخونوادش میترسه روشون بایسته بگه حقمومیخام مثل اینکه جادو شده خداییش من تاحالا همچین ادمایی ندیدم عجب

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️