2777
2789
عنوان

ریسک سندروم داون در غربالگری

1078 بازدید | 32 پست

سلام خانوما

ابجی من بارداره و توی غربالگری دوم بهش احتمال سندروم داون دادن،دکترش گفته توی غربالگری اول هم بوده ولی ریسکش پایین بوده،الان بیشتر شده فرستاده پیش متخصص تا ازمایش بده،کسی بوده بهش توی غربالگری دوم احتمال سندروم داده باشن ولی ازمایش داده و هیچی نبوده؟؟توروخدا اگه میدونین بگین،ریسکشم۱.۲۵۰هستش

برای منونینیم یه صلوات میفرستی❤از زایمان میترسم لطفا دعام کنین،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطور این اتفاق میفته؟ ازدواج فامیلی؟

نه،ازدواج فامیلی نیست،سن ابجیمم زیاد نیست ولی احتمال داده 

فقط به خواهرت بگو خیلی سریع ازمایشای تکمیلی رو انجام بده 

امروز قراره برن ازمایش بدن جوابش۲هفته دیگه میاد،احتمال اینکه مثبت باشه خیلیه؟؟اخه ما تو فامیلم نداریم 

برا من تو آزمایش غربالگری اول ریسک یک به ۸ داده بودن که خیلی وحشتناکه.من رفتم آزمایش سل فری.یا باید آمنیو سنتز بدیم یا سل فری.تو جواب آزمایش همه چی طبیعی بود.سونوی آنومالی هم رفتم همه چیز خوب بود خداروشکر.تو آزمایش اول سن زن و شوهر و موارد دیگه خیلی تاثیر گذاره تو نتیجه آزمایش.ما هردو سنمون بالاس و اینکه میکرو کردیم.برا همین ریسکمونو بالا زده بودن.شما هم نگران نباشید.مطمان باشید همه چی خوبه.ولی حتما پیگیر باشید تا خیالتون راحت بشه.

خدایا شکرت  
برا من تو آزمایش غربالگری اول ریسک یک به ۸ داده بودن که خیلی وحشتناکه.من رفتم آزمایش سل فری.یا باید ...

ممنون عزیزم خدا از دهنت بشنوه،ابجی من و شوهرش سنشون زیاد نیست و مشکلی هم نداشتن،الانم توی سونوانومالی و غربالگری دوم گفتن ریسک سندروم داره،سونوش خوبه ولی ازمایشش ریسک داره،از دیشب حال هممون خرابه و دست به دعاییم،ابجیم بعد۲تاسقط سخت باردارشده

امروز قراره برن ازمایش بدن جوابش۲هفته دیگه میاد،احتمال اینکه مثبت باشه خیلیه؟؟اخه ما تو فامیلم نداری ...

نمیدونم انشالله منفی باشه 

چند هفته هست خوهرتون

There is GOD💚💚💚   ..                                               
نمیدونم انشالله منفی باشه  چند هفته هست خوهرتون

۱۷هفته و ۱روزشه،، الان رفتن پیش متخصص تا بگه چه ازمایشی بدن،براش دعا کنید ممنون 🙏 🙏 

ممنون عزیزم خدا از دهنت بشنوه،ابجی من و شوهرش سنشون زیاد نیست و مشکلی هم نداشتن،الانم توی سونوانومال ...

عزیزم سلام آبجی شما در چه حال خدا رو شکر مشکل بر طرف شد ؟

خواهر منم براش زدن 1 به 130 حالمون خیلی خرابه خیلی نگرانیم طفلک خواهرم که به زور باید پول 3 میلیون و 500 هم جور کنه برای آزمایش سلفری یعنی نگرانیش دو برابر هستش هم بچه هم پول 

تو رو خدا دعا کن برای خواهرم مشکلی نباشه من شما رو یادمه تو تاپیک ساقی بانو خیلی نگران بودی انشاالله که بچه خواهرتون صحیح و سالم باشه

آموخته ام که وقتی ناامید میشوم ، خداوند با تمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم . . . خداوندا، خداوندا !!!قرارم باش و یارم باش ...جهان تاریکی محض است !!!می‌ترسم ،کنارم باش ......لطف خدا شاملم شد خدایا شکرت دخترم 28 دی 94 به دنیا اومد.وزن اولیه 76... وزن الان 71.. وزن هدف اول 70 ..وزن هدف دوم 68 .....5 کیلو کم کردن وزن در عرض 3 ماه فقط با کم خوری همه چی میخورم ولی کم 💪💪💪💪