2777
2789
عنوان

ریسک سندروم داون در غربالگری

| مشاهده متن کامل بحث + 1078 بازدید | 32 پست
بله عزیزم چرا که نه از راهنماییت استفاده کردم ممنونم عزیزم راستی خواهرتون به سلامتی زایمان کردن بچه ...

نه گلم ابجیم هنوز زایمان نکرده.انشاالله تا۲۰تیر زایمان میکنه

نینی من پسره نینی اون دختر

نه گلم چه سختی،همسرای هردومون خیلی کمک دستمونن،من الانم که زایمان کردم همسرم خیلی کمک دستمه.وبعد اینکه مامانم هرروز هم به من سر میزد یبار،همم به خاهرم و اگه کاری داشتیم انجام میداد برامون

برای زایمانم مامانم بهم رسید،حتی نذاشت بمونم خونه خودم، گفت بریم خونه ما اونجا بهت برسم،همسرمم هرشب میمومد پیشم و میدیدیم همو بعدشام میرفت.

واقعا اگه مامانم نبود خیلی سخت میشد، بعدزایمان ۲۵روزموندم خونشون.بعدپسرموختنه کردم رفتم۱۲روزم موندم.خدا واسم حفظش کنه 

عزیزم اصلا استرس و فکرای بیخود بعد زایمان نکن.همه چی خودش پیش میره

برای منونینیم یه صلوات میفرستی❤از زایمان میترسم لطفا دعام کنین،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه گلم ابجیم هنوز زایمان نکرده.انشاالله تا۲۰تیر زایمان میکنه نینی من پسره نینی اون دختر نه گلم چه ...

ایشاالله که خواهرتون به سلامتی زایمان میکنه 

الهی عزیزم خدا مامانتون رو براتون حفظ کنه و سایه اش 120 سال بالا سرتون باشه دستش درد نکنه واقعا 

قربونت عزیزم منم توکل به خدا دارم تا ببینم خدا برامون چی میخواد الهی که خدا راه رو برامون هموار کنه و همه چی به خوبی و آسانی پیش بره برامون برای من و خواهرم دعا کنید لطفا التماس دعا دارم ازتون 

آموخته ام که وقتی ناامید میشوم ، خداوند با تمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم . . . خداوندا، خداوندا !!!قرارم باش و یارم باش ...جهان تاریکی محض است !!!می‌ترسم ،کنارم باش ......لطف خدا شاملم شد خدایا شکرت دخترم 28 دی 94 به دنیا اومد.وزن اولیه 76... وزن الان 71.. وزن هدف اول 70 ..وزن هدف دوم 68 .....5 کیلو کم کردن وزن در عرض 3 ماه فقط با کم خوری همه چی میخورم ولی کم 💪💪💪💪