2777
2789

اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بوگو

خواب دیدم دو نفر رو گروگان گرفتن ک اون دو نفر تو خواب دوستم بودن بعد بهشون اسیب زده بودن ک  یه دفه ب جای اینکه برن بیمارستان گفتن مردن و قبرشون کردن  بعد یکی  تو قبرشون و خاک قبر الکل ریخته بود ب حدی ک خیس خیس بود بعد من و مامانم پیگیر مسئله قتل بودیم مامانم بهم میگفت تو میتونی باید قضیه رو حل کنی

اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید 

سایت ستاره رایگان تعبیر میکنه  بزن مثلا تعبیر خواب کفش سایت ستاره

مرسی

عمر دوستت زیاد میشه 

آخه من تو واقعیت چنین دوستی ندارم