2777
2789
عنوان

خونریزی لانه گزینی 😳😳

249 بازدید | 20 پست

خانمها ممکنه  یک هفته بعد از رابطه این وضعیت به وجود بیاد؟ عمل پولیپ سرویکس هم داشتم یعنی به خاطر اونه یا لانه گزینی ؟ 

اخه حین اقدام یه دفعه اینجوری شدم سر دخترم اینجوری نبود الان نمیدونم باردارم یا نه ؟یه هفته دیگه تا موعدم مونده 

خدا با ماست پس نگرانی معنی نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در چه حد بوده؟ لانه گزینی فقط یه لک کوچیکه که اونم اگه حواست جمع باشه متوجه میشی وگرنه شاید لباستو ع ...

ممکنه به خاطر عملم باشه ؟ اخه یه هفته بعد از عمل پولیپ؟

کمترازسه روز   وخون رنگ سیاه قیری لانه گزینی هست

لانه گزینی فقط یه لکه. اونم من سر دختر اولم اصلا متوجه این چیزا نبودم فقط بعد از عقب انداختن و ازمایش متوجه شدم باردارم. ولی برای دختر دومم چون منتظر بودمو همه چیزو چک میکردم متوجه شدم چون همش لباس زیرمو چک میکردم فقط یه لک کوچیک دیدم که دل خوش کردم دختر دومم اومد😍

زندگی کوتاهتر از آن است که با احمق ها سروکله بزنید🤫🤫
لانه گزینی فقط یه لکه. اونم من سر دختر اولم اصلا متوجه این چیزا نبودم فقط بعد از عقب انداختن و ازمای ...

عزیزم خدا حفظشون کنه 🌹🌹 چند ماهه برای دومی اقدامم زیر نظر دکتر ولی هر ماه ....

عزیزم خدا حفظشون کنه 🌹🌹 چند ماهه برای دومی اقدامم زیر نظر دکتر ولی هر ماه ....

انشاالله میشی . من دختر اولم ۶سالش بود تا اونموقع فکر بارداری نبودم چون بارداری وحشتناکی داشتم تهوع و مریضی. بعد دخترم ۶سالش شد دردام یادم رفت🤭😁 دوبرا رفتم اقدام تو این ۶سالم قرص ضدبارداری خوردم ولی وقتی ولش کردم و تو اقدام ماه سوم باردار شدم که تو ۶هفته سقط شد یدفعه خونریزی رفتم سونو گفت اصلا جاش خوب نیست و نمیمونه که فرداش افتاد. بعدش مامانم گفتم فعلا نمیخواد مریض میشی بازم ۷ماهی صبر کردم بعدش طاقت نیاوردم دوباره اقدام ماه دوم باردار شدم وخوشحال ولی تو ۵هفته دوباره لک دیدم خیلی گریه کردم مامانم گفت برو دکتر که گفتم نمیخواد اینم میوفته ولی ب اصرار مادر رفتم تو سونو چیزی ندیدن خلاصه اخرش معلوم شد تو لوله گیر کرده و باید عمل بشم چون قلب داشت و داشت بزرگ میشد اگه لولم میترکید میمردم سریع رفتم اتاق عمل گفتم لوله خراب شده بود و درش اوردیم ولی این ربطی ب بارداری نداره و دوباره باردار میشی با یه لوله. من امید نداشتم و مادرمم گفت چرا زود اقدام کردی دیگه نمیخواد بچه بیاری بخاطره اینکه بد مریضم و اون همش ازم مراقبت میکنه بازم تا ۱۱ماه جلوگیری تا بقول مامانم خوب خوب بشم فکر میکرد از سرم میفته. ولی وقتی بخوای دیگه نمیشه بهش فکر نکرد. بعدش تو اولین اقدام و ناباورانه باردار شدم البته چون اولین اقدام بود گفتم اینم معلوم نیس کجاست ولی این فندقم موند برام الان ۲سالشه

زندگی کوتاهتر از آن است که با احمق ها سروکله بزنید🤫🤫