2777
2789

بابا لاکژری😂😂😂😂

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از پراید به بالا نمیشناسم😐

😂😂😢

میشه برای اینکه به آرزوم برسم یه صلوات بفرستین واسم؟💙 با افتخار بلینک هستم 😍💖لطفا تو تاپیک هایی که درباره بلک پینک یا گروه های دیگه کره ای هست تگم کنید💖💖
بابا لاکژری😂😂😂😂

نه بابا اقساطش خوبه واسه کارکنان دولتم شرایط داره می خوام بگیرم چون خواهرم خرید از مدیران خودرو میگه خدمات پس از فروش هم داره  الان ماشین هم یه سرمایه شده میخوام پس انداز شه واسم عزیزم 

نه بابا اقساطش خوبه واسه کارکنان دولتم شرایط داره می خوام بگیرم چون خواهرم خرید از مدیران خودرو میگه ...

خیلی خوبه بخر 🤩🤩🤩

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   
ولی خب ماشین چینی هستشا

اره چینیه عزیزم پولمون به خارجی نمیرسه که  ولی ماشینه خوبی باید باشه کلا شنیدم x22  هم قیافش خوبه هم خدمات پس از فروش مدیران خودرو به بوجه من میخوره