2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی

118 بازدید | 11 پست

نزدیکی روزبیستم سیکل بودکامل هم منی نریخت چن ثانیه دیرکشیدبیرون معذرت میخوام ۵بهمن بودکه همون موقع ۲تاقرص اووسیز۷۵خوردم۱۲ساعت بعد دوتا دیگه۱۶بهمن بایدپری میشدم ولی نشدم بی بی چکم منفی قرص ال دی یا قرص برای بازشدن پریود بخورم یا نه باز امکان داره عقب بیفته چ کنم برا پریودشدن

خوش اومدی عشق مامان😍👪.خداااایاااشکرررت❤.الهی دامن همه منتظراسبزشه🙏😍

عوارض قرص اورژانسی بی نظمی پریودیه 

و اینکه ، زیاد خوردی احتمال اختلال وجود داره و ممکنه باردار باشی ، برو تست بتا بده اگه باردار نبودی برو دکتر برای تنظیم پریودی🌺💖

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان دقیق چند روز گذشته آخه شش روز بعد امکان پریودی هست بعد مصرف قرص اورژامی

فردا ۱۴روز میشه که تا ۱۴روز امکان تاخیرهس اینکه من قرص رو زیاد خوردم بی تاثیرنیس؟!

من با قرص اورژانسی باردار شدم الانم نی نی نازم بغلمه😅😅😅

من بلافاصله خوردم کلشم نریخت چن ثانیه دیر نگوووووو دگ خدانکنه

عوارض قرص اورژانسی بی نظمی پریودیه  و اینکه ، زیاد خوردی احتمال اختلال وجود داره و ممکنه باردا ...

والا تاحالا اورژانسی نخوردم اولین تجربه س نمیدونم ک بدنم چطور واکنش نشون میده

فردا ۱۴روز میشه که تا ۱۴روز امکان تاخیرهس اینکه من قرص رو زیاد خوردم بی تاثیرنیس؟!

14روز خیلی زیاده اگه از رابطتت 14روز میگذره یه آزمایش بده 35تومن تست بتا معلوم میشه بار دار بودن یا نبودنت.خیلی عقب انداختی که دختر .ایشاللع که باردار نیستی

والا تاحالا اورژانسی نخوردم اولین تجربه س نمیدونم ک بدنم چطور واکنش نشون میده

حالا ک اولین بارته باید بدونی در سال ۲ بار مجازه با فاصله دوماه

زیادی خوردی احتمالا اختلال انداخته...

همون ی ورق دوتایی برای جلوگیری کافی بود 

برو تست بتا بده بعد اگه باردار نبودی برو دکتر برای تنظیم پریودی

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
14روز خیلی زیاده اگه از رابطتت 14روز میگذره یه آزمایش بده 35تومن تست بتا معلوم میشه بار دار بودن یا ...

۱۴روز از اورژانسی خوردنم میگذره ۴روز از پریودی که بی بی چک منفی باردارنیستم بنظرت چ قرصی بخورم برا بازشدن پریود بی بی چک برامن خطانداشته هیچوقت

۱۴روز از اورژانسی خوردنم میگذره ۴روز از پریودی که بی بی چک منفی باردارنیستم بنظرت چ قرصی بخورم برا ب ...

نمیدونم نمیتونم بگم بازم ال دی یا ارورژانسی بخور چون بعد خوردن اورژانسی حتما باید پریود می‌شدی چون که پریودی بهم میخوره و باید خون پریودی بیاد ازت حالا که خون پریودی ندیدی و این همه هم صبر کردی جواب نگرفتی من که میگم حتما آزمایش بده .من خودم درست یه هفته بعد از پاک شدن پریودی مجبور شدم اورژانسی بخورم البته ال دی خوردم 2تا بعد همون رابطه 2تا هم فرداش که بعد 5روز پریود شدم دوباره