نزدیکی روزبیستم سیکل بودکامل هم منی نریخت چن ثانیه دیرکشیدبیرون معذرت میخوام ۵بهمن بودکه همون موقع ۲تاقرص اووسیز۷۵خوردم۱۲ساعت بعد دوتا دیگه۱۶بهمن بایدپری میشدم ولی نشدم بی بی چکم منفی قرص ال دی یا قرص برای بازشدن پریود بخورم یا نه باز امکان داره عقب بیفته چ کنم برا پریودشدن
خوش اومدی عشق مامان😍👪.خداااایاااشکرررت❤.الهی دامن همه منتظراسبزشه🙏😍
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
فردا ۱۴روز میشه که تا ۱۴روز امکان تاخیرهس اینکه من قرص رو زیاد خوردم بی تاثیرنیس؟!
14روز خیلی زیاده اگه از رابطتت 14روز میگذره یه آزمایش بده 35تومن تست بتا معلوم میشه بار دار بودن یا نبودنت.خیلی عقب انداختی که دختر .ایشاللع که باردار نیستی
۱۴روز از اورژانسی خوردنم میگذره ۴روز از پریودی که بی بی چک منفی باردارنیستم بنظرت چ قرصی بخورم برا ب ...
نمیدونم نمیتونم بگم بازم ال دی یا ارورژانسی بخور چون بعد خوردن اورژانسی حتما باید پریود میشدی چون که پریودی بهم میخوره و باید خون پریودی بیاد ازت حالا که خون پریودی ندیدی و این همه هم صبر کردی جواب نگرفتی من که میگم حتما آزمایش بده .من خودم درست یه هفته بعد از پاک شدن پریودی مجبور شدم اورژانسی بخورم البته ال دی خوردم 2تا بعد همون رابطه 2تا هم فرداش که بعد 5روز پریود شدم دوباره