میخوام برای عید استکان چای خوری بخرم که هم خوشگل وشیک باشه هم زود از مد نیفته و بتونم چند سال استفاده کنم، چون طی سال خیلی کم مهمون دارم وسایلم کم استفاده میشه و نو میمونه ،به نظرتون استکان رنگ شامپاینی خوبه یا از این لبه طلایی ها، یا سفید ساده بخرم؟؟؟
دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه بامن ، گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا مننننننن😔😔😔
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
خدایا دلم را کسانی شکستند که هرگز راضی به شکستن دلشان نبودم از آدم هایت نمیگذرم از دل سنگشان از جنبه نداشتن هایشان از همه ی خوبی هایی که دلشان را زد خدایا از خودم هم نمیگذرم حق من این همه مهربان بودن و احساس داشتن نبود حق من اینهمه تنهایی نبود خدایا من با آدم هایت بد نبودم اما بد کردن آنها را به تو واگذار میکنم........
خدایا دلم را کسانی شکستند که هرگز راضی به شکستن دلشان نبودم از آدم هایت نمیگذرم از دل سنگشان از جنبه نداشتن هایشان از همه ی خوبی هایی که دلشان را زد خدایا از خودم هم نمیگذرم حق من این همه مهربان بودن و احساس داشتن نبود حق من اینهمه تنهایی نبود خدایا من با آدم هایت بد نبودم اما بد کردن آنها را به تو واگذار میکنم........