2777
2789

هر شب روغن زیتون روشون ماساژ بده 

یا اگر سختته تقویت ناخن از داروخانه بگیر

به داشته ها،  موقعیت ها و آدم های خوب زندگی ام فکر میکنم .‌به هر چیزی که دنیای من را زیبا و حالم را خوب میکند و میخندم . به روی تمام روزهای خوبی که در راهند و آرزوهای قشنگم که برآورده خواهند شد ...

پوست تخم مرغ رو  چندساعت بزار تو ابلیمو بمونه بعد ناخن هات رو باهاش بشور..........................................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خاطر کمبود کلسیم و ویتامین دیه

روغن مایع و گلیسیرین یا وازلین به شفاف شدنش کمک میکنه.شبا قبل خواب یکم بزن بهش

هرماهم یه دونه قرص ویتامین دی ۳ و هر هفته یک قرص کلسیم مصرف کن:)

فقط طلاق

یه راه حل بهت میگم  خودم باهمین جواب گرفتم  

من ناخون کاشتم افتضاح نازک شد ناخونم همش برمیگشت ولی با این جواب گرفتم 

ی ق ابلیمو طبیعی +ی ق روغن زیتون  (خوراکی نباشه)

بریزین رو ناخونتون  با انگشت در حد چند ثانیه ماساژ بدین   بعد به همین روش  انگشتای بعدی 

هم  محکم میکنه هم بلند 😎❤تضمین شده

میشه واسه حاجت دلم ی صلوات بفرستین 🙃💜
به خاطر کمبود کلسیم و ویتامین دیه روغن مایع و گلیسیرین یا وازلین به شفاف شدنش کمک میکنه.شبا قبل خوا ...

امروز یه لیوان شیر خوردم  اسهال و استفراغ شدم نمیتونم محصولات لبنی بخورم      اصلا 

امروز یه لیوان شیر خوردم  اسهال و استفراغ شدم نمیتونم محصولات لبنی بخورم      اص ...

اگه ویتامین دی تون کم باشه هرچه قدرم کلسیم بخورید مقدار زیادیش جذب نمیشه..کلسیم قرصش هست

فقط طلاق