2777
2789
عنوان

پروتز دندان برای کودک ۳ساله

681 بازدید | 7 پست

پسرم دندونای جلوش به خاطر قطره اهن خراب وسیاه شده درد هم داره میخوام بکشم کسی تا حالا پروتز دندان برای بچه اش انجام داده چطوره شرایط نگهداریش ایا میشکنه یا مقاومه؟ممنون

تعداد رای : 3
نظرسنجی
پروتز
0
0%
دندان درد
3
100%

6_7سالگی میوفته عزیزم 

اگ درد میکنه دارو مسکن بده اگ درد نمیکنه باشه میوفتن اینا دندون شیری هستن دیگ گلم 

لطفا برای بهتر شدن زندگیم و حال دلم صلوات بفرستید دعا کنید🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥺😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عالیِ همینکه درد نداره و می تونه راحت غذا بخوره کُلیِ

ممنون از لطفت خدا خودش حفظش کنه منم کلی عذاب وجدان دارم که چرا بهش قطره دادم که سیاه بشع وبپوسه یه تومن هزینه اش میشه همش میترسم محکم نباشه وحین بازی بیفته وبشکنه

سلام ببخشید من هم الان دقیقا شرایط شما رو دارم شما برای بچتون پرتز گذاشتید ؟؟؟؟ از تاپیکتون خیلی ساله که میگذره دندون های بچتون دراومد؟؟؟ کج درنیومده؟؟؟ پروتز اذیت نکرد بچه رو دندون های دیگه یا لثه رو دچار مشکل نکرد ؟؟