2777
2789
شما اعتقادی به احکام ندارین؟؟؟؟مگه همه چیز صرفا تحریک شدن اوناست؟؟؟بحث اینه که وقتی دکتر خانم وجود د ...

قدیما مادربزرگا و مادرهای ما میرفتن پیش دکتر مرد،گناه نبود

الان گناه شده،بحث احکام میکشید جلو؟

پرستار زن به مرد امپول میزنه احکام پس اونجا کجاست؟؟؟

نه گلم بحث این حرفا نیست من دیدم دکترای قدیمی خیلی خوب جواب دادند. مگر دکترای قلب و کلیه زن،مردها ...

درسته ولی اینکه روی مرد بودن دکتر تاکید میکنی یکم ذهن ادمو قلقلک میده

بسم الله الرحمن الرحیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اندکی تفکر 

عزیزم سرچ کن رو گوگل میاد نظراتم بخون من خودم و خواهرام زیر متخصص زنان اقا بودیم دکتر یغمایی استاد تمام بود کارش خیلی خوب بود عالی بود اما سنش چون بالا بود اطلاعاتش به روز نبود الانم تمام متخصص های زنان اقا دیگه ۷۰ رو حداقل دارن چون سال هاست ممنوع شده تو ایران این رشته واسه اقایون علتشم نمیدونم چون اورولوژیست اقا داریم اتاق عمل اکثرا اقا هستن بیمارم لخت هست نمیدونم فقط مشکل متخصص زنان هست

عزیزم دکتر مرد محرمه شغلش اینجوریه پول در میارع ماها جرو بحثشو میکنیم 

شرایط داره عزیز....همینجوریم نیس که بین کلی دکتر زن بریم پیش مردا و بگیم دکتر محرمه

میشه برا حل مشکل پسر کوچولوم یه صلوات بفرستی...
عزیزم دکتر مرد محرمه شغلش اینجوریه پول در میارع ماها جرو بحثشو میکنیم 

بعد من اون صحبتو خطاب به خانمی که موهاشو پیش ارایشگر مرد کوتاه کرده بود گفتم

شرایط داره عزیز....همینجوریم نیس که بین کلی دکتر زن بریم پیش مردا و بگیم دکتر محرمه

شرایط بگو فداتشم 

چرا با جنسیت مرد مشکل دارید؟

من خودم اینهمه برای کار با مردها رو به رو میشم و بری بازار حتی مردها عمده فروش نوار بهداشتی ان 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   
عزیزم سرچ کن رو گوگل میاد نظراتم بخون من خودم و خواهرام زیر متخصص زنان اقا بودیم دکتر یغمایی استاد ت ...

تو رشت چیزی بهم نداد

تهران پره 

برام اومدن به تهران خیای سخته

خانوم از ما پرسیدن دکتر سراغ دارید یا نه اینکه دلیلش چیه که میخواد بره پیش دکتر مرد یا زن نه به ما ربطی داره نه کسب اجازه از شما کردن حتما مشکلی با این قضایا ندارن پس صرفا اگه میتونید کمکی بکنید در مورد دکتر وگرنه نیازی نیست سیم جیم کنید

عزیزم بره پیش دکتر مرد چرا میسوزی خودتو؟😂😂😂😂 چیش بهت میرسه؟ خب به ماها چه میره نمیره من خودم پ ...

عزیزم آرایشگر مرد فرق میکنه منم چند روز پیش گفتم به شوهرم میخوام برم موهامو پیش یه آرایشگر مرد کوتاه کنم چون بلده پسرونه کوتاه کنه و مدل بزنه . واژن رو با مو یکی میدونی تو؟؟؟؟  درضمن نسوختم تو اینجور برداشت کردی مسئل برداشت دیگران نیستم من

قدیما مادربزرگا و مادرهای ما میرفتن پیش دکتر مرد،گناه نبود الان گناه شده،بحث احکام میکشید جلو؟ پرس ...

قدیما به اندازه ی الان دکتر نبوده ...هرچند تاجایی که امکان داشت افراد مقید به خانوما مراجعه میکردن.....احکام هم همیشه بوده 

منو همسرم برا تزریقات پیش هرکسی نمیریم .نه من پیش مرد میرم نه اون پیش زن...همه چی بستگی داره به اینکه چقدر بخوایم به احکام عمل کنیم

یاد دکتر عموجانی افتادم

😂😂😂😂😂

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚ولی کاش یاد بگیریم از اشتباهات دیگران درس بگیریم. باااوووورررر کن زندگی اونقدر طولانی نیست که همه شو تجربه کنیم 🖤
بعد من اون صحبتو خطاب به خانمی که موهاشو پیش ارایشگر مرد کوتاه کرده بود گفتم

قرار نیس روسپی باشیم 

اون آقا دستش درد نکنه خدا خیرش بده موهامو خوب کوتاه کرد البته مادرم همراه بود 

فکر بدی نکن و قضاوت بیجا نکن😊😊😊😊

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊